› 
 › 
Pudra.com 01.10.2013

Napolyon'un aşkı So Chic'te hayat buldu

So Chic sonbahara, Napolyon’un ölümsüz aşkından ilham alınarak hazırlanan Josephine Collection ile giriyor. Koleksiyonda kullanılan smoky kristaller dumanlı ve isli savaş günlerini, sarı jade taşlar ise Napolyon'un aşkı Josephine’i anlatıyor.

So Chic, 2013-2014 Sonbahar sezonunu yeni ve etkileyici Josephine Collection ile karşılıyor. Aşkı konu alan Josephine Collection’da, 19. yüzyılın büyük ölümsüz aşkının izleri sürülüyor; Napolyon ve Josephine’in efsanevi aşkı koleksiyonda vücut buluyor.

Napolyon'un aşkı So Chic'te hayat buldu



Napolyon, Josephine’e olan tutkusunu “Bir tek günüm bile geçmedi yüreğimde sevgin olmadan, bir tek gecem bile geçmedi seni kollarımla sarıp sarmalamadığım, beni yaşamımın ruhundan uzaklaştıran zafer ve tutkuya lanet etmeksizin bir tek fincan çay bile yudumlamadım” sözleri ile dile getirirken So Chic, bu ölümsüz aşkı yeni Josephine Collection ile anlatıyor.



Josephine Collection’da dumanlı ve isli savaş günlerini simgeleyen smoky kristaller ile Napolyon’un güneşi Josephine’i simgeleyen sarı jade taşlar kullanıldı. Silver, gold ve rose gold (pembe altın) micron kaplamalı ürünler, gümüş olma özelliği taşıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER