› 
 › 
22.07.2014

Olivia Palermo’dan ayakkabı koleksiyonu

Ünlü moda ikonu Olivia Palermo İtalyan ayakkabı devi Aquazzura ile eylül ayında piyasaya sürülecek bir kapsül koleksiyona imza attı.

Olivia Palerma’nun stilini ne kadar beğendiğimiz aşikar. Güzel moda ikonu son günlerde yeteneklerine bir yenisini daha ekledi. Favori ayakkabı markalarından Aquazzura ile bir işbirliği yapan Palermo, bu yeni haberi kendi blogunda yayınladı.

Olivia Palermo’dan ayakkabı koleksiyonu
olivia palermo ayakkabi tasarim aquazzura manset

Kült İtalyan markası Aquazzura’nın tasarım sorumlusu ile yakın arkadaş olan Olivia Palermo, başından beri markanın en büyük destekçisi ve ürünlerinin sıkı takipçisi. İkili bu ilişkilerini sonunda bir işbirliğine dönüştürme karar aldı. Markanın mevcut koleksiyonundan ve Palermo'nun en sevdiği parçalardan ilham alınarak hazırlanan kapsül koleksiyon 6 parçadan oluşuyor.
Edgardo Osorio, Olivia’nın ne kadar başarılı bir moda ikonu olduğunun ve ayakkabılar hakkında sonsuz bilgisinin altını çizerken koleksiyonlarında her kadının gardırobunda bulunması gereken parçalara yer verdiklerini belirtti.
olivia palermo ayakkabi koleksiyon aquazzura makale iciOlivia Palermo'nun kapsül koleksiyonundan bir kare

Diz üstü süet botlardan metalik deri sandaletlere, yılan derisi topuklulardan Olivia’nın favorisi olan bağcıklı stilettolara 6 ayrı modelin bulunduğu bu özel koleksiyon eylül ayında satışa sunulacak. Kısa bir süre içerisinde tükenmesi beklenen koleksiyon seçkin mağazaların yanısıra net-a-porter.com’da da satışa sunulacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER