› 
 › 
Advertorial 24.03.2017

Kendi gücünüzü keşfedin: Pandora Do Kampanyası size kendin ol diyor!

2017 İlkbahar Yaz sezonunda kendi gücünüzü keşfetmeye hazır mısınız? Pandora'nın yeni kampanyası DO, inandığınız şeyleri yapmak için size ilham verecek.

Mücevherlerini çok sevdiğimiz Pandora'nın yeni kampanyası tüm kadınları kalbinden vuracak. Gücünüzü keşfedin ve inandığınız şeylere sadık kalın diyen Pandora'nın yeni kampanyası "DO", benzersiz olduğunu bilen tüm kadınlar için yaratılmış.

pandora do 2017 kampanya
 
Mücevherini sadece stil ifadesi olarak değil, inandığın şeylerin sembolü olarak takmaktan gurur duyuyorsan Pandora'nın DO Kampanyası tam sana göre. Çünkü bu koleksiyon kendi özünü bulmak, hayatın anlamını sorgulamak, güçlü ve kararlı olmak isteyenler için yaratıldı.

Biz kadınlar bir birey olarak kendi değerimizi bilip, diğer kadınlardan aldığımız güçle yaşıyoruz. Birbirimize inanıyor ve destekliyoruz. Kendimizi olduğumuz gibi ifade ediyor ve yaşamın ne kadar güzel olduğunu hep hatırlıyoruz. İşte Pandora'nın 2017 Koleksiyonları köklerini bu duygulardan alıyor.

Koleksiyondaki her parça biz kadınlara kendimiz hakkında bir şey söylüyor. Pandora İlkbahar Yaz 2017 Koleksiyonları'nın tamamı kadınlar gibi parlak, çok yönlü ve güçlü.

Pandora 2017 İlkbahar Yaz Koleksiyonları'nı keşfetmek ve seni en iyi ifade eden parçaları bulmak için www.pandora.net sitesine tıklayabilirsin.

Pandora 2017 İlkbahar Yaz Do Kampanyası


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER