› 
 › 
Pudra.com 14.11.2011

Penti'de bu sezon özel yetenekli çoraplar var!

Penti’nin sihirli dünyasını keşfeden bir kadının yaşadığı mucizeleri anlatan reklam filmi, çağdaş bir Alice Harikalar Diyarı’nın yorumu!



Penti’nin yeni reklam kampanyasında bu yıl Bergüzar Korel rol aldı. Penti kadınını “Sen Bi’ Tanesin” konumlamasıyla ayrıştıran ve kendisini özel hissedeceği mesajlar içeren reklam filmindeki şarkıyı da Bergüzer Korel kendi seslendirdi.

Reklam filminin çekimi; Budapeşte’de tarihi Szabo Ervin Könytar kitaplığının muhteşem atmosferinde üç günde tamamlandı.

Renkli çoraplar bana enerji veriyor!
Çorabın kendi hayatında da önemli bir rol aldığını söylüyor Bergüzer Korel ve şunları söylüyor: “Genelde koyu renklere sığındığımız kış günlerinde giydiğim renkli bir çorap bana hem enerji verir hem de farklı bir görüntü yakalamama yardımcı olur. O yüzden rengarenk çoraplar benim vazgeçilmezimdir. Onun dışında bir kadının en önemli aksesuarlarından biri olduğunu düşünüyorum çorabın. İyi bir çorap sıradan bir görüntüyü çok dikkat çekici bir hale getirebilir. Bu yüzden çorap benim hayatımda önemli bir aksesuar.”

Penti’nin sihirli dünyasında neler var?
Vücuda form veren çorap
Kadının vücudunu şekillendirip forma sokan “Pentimizer” serisi bu yılın en iddialı ürünlerinden oluşuyor.

Bir kadının formda görünmesini sağlayacak “Pentimizer” serisi; kadınların vücutlarının farklı bölgelerindeki fazlalıklardan ve form/şekil bozukluklarından duydukları rahatsızlıkları göz önüne alarak paçalı korse, full korse, pop up korse, bacak incelten, karın toplayan, basen incelten korse çoraplardan, micro masaj ile selülitleri kontrol altına alan selülit kontrol çoraplarına kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip. “Pentimizer” sayesinde anında incelmek veya vücuda istenilen formu vermek, etkileyici bir vücuda sahip olmak artık çok kolay.

Kaçmayan çorap
Penti’nin yenilikçi teknolojilerden yararlanarak hazırladığı diğer bir ürün de “Penti Premier Run Resist Külotlu” çorap. En son teknoloji ve farklı örgü tekniği ile üretilen bu çoraplar, delinse bile yukarı ya da aşağıya doğru kaçmıyor, kadınların en büyük korkularından biri olan kaçık çorap kabusuna son veriyor.

Penti’nin bu yıl ki koleksiyonunda düz ve desenli çoraplar da yine ve yeni biçimde iddiasını ortaya koymaya devam ediyor.

Sınırlı sayıdaki ara koleksiyonlar
Ayrıca Penti bu yıl ilk defa sınırlı sayıda üretilen ara koleksiyonlar da hazırladı. “Bad Girl” ve “Always Black” temalı bu iki özel koleksiyon moda takipçilerinin yeni gözdesi olacak. “Bad Girl” yırtık, yıpranmış aynı denimlerde olduğu gibi farklı yıkamalarla farklı renkler içeren bir koleksiyon. “Always Black” ise adından da anlaşılacağı gibi siyaha tutkun ama farklı olmayı sevenler için, bakanı bir daha baktırtacak bir koleksiyon.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER