› 
 › 
03.01.2019

Karşınızda PUMA'nın efsanevi Cali modelinin yeni renkleri

Kaliforniya'dan esintileri yansıtan Puma'nın modeli Cali, yenilenmiş renkleriyle döndü. İşte yeni renklerimiz: siyah-beyaz, beyaz-siyah ve beyaz-pembe

PUMA, Kaliforniya’dan esintileri yansıtan ve dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez'in de reklam yüzü olduğu modeli Cali’yi yenilenmiş renkleriyle satışa sunuyor. Siyah-beyaz, beyaz-siyah ve beyaz-pembe renk seçenekleri ile sunulan spor ayakkabılar, sokak modasına yepyeni bir stil getiriyor.

Puma Cali modeli spor ayakkabının yeni renkleri

PUMA, Cali’yi kadınlar için yepyeni bir renk yelpazesi ile piyasaya sürüyor. ilhamını spordan alan klasik ayakkabı zamana meydan okuyan bir tek ton renk yenilemesiyle, sokaklara stil katmaya dönüyor.

Selena Gomez - Puma CaliBu sezon ABD’nin batı kıyılarından esintileri yansıtan bu şık spor ayakkabı, Kaliforniya’nın yaz nostaljisine gönderme yapıyor. Özel düşük bilek siluetiyle yeniden tasarlanan ve siyah-beyaz, beyaz-siyah ve beyaz-pembe renk seçenekleri ile sunulan spor ayakkabılar, orijinal PUMA California’dan esinlenen perfore bir yama ve deri üst kısım ile süsleniyor.

Yan şerit ve topukta yer alan PUMA logosunun premium bir dokunuş sağladığı Cali’nin son modeli, Kaliforniya tarzını sokak modasıyla birleştiriyor.mİşte Puma Cali'nin yeni renkleri:
 

Puma Cali Beyaz - SiyahPuma Cali Siyah - Beyaz model
Puma Cali Beyaz - Pembe
 
Puma Cali Beyaz - Pembe
PUMA’nın efsanevi modeli Cali, PUMA İstinye Park mağazası ve www.puma.com.tr’de 699,90 TL’den satışa sunuldu.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER