› 
 › 
pudra.com 16.06.2010

Topuklu deniz terlikleri

Gisele Bündchen koleksiyonu, bu defa platformlu. Plajda da yüksek topuklardan vazgeçemeyenlere! Twigy ve Havaianas'tan şık modeller pudra.com'da.

Ipanema Gisele Bündchen, “Denizlerdeki Renkli Hayatlar” koleksiyonu ile 2010 yazına damga vurmaya devam ediyor. Yeni koleksiyonunda özellikle plajlarda şık adımlarla tatil yapmayı planlayan kadınlar için özel olarak tasarlanmış olan platform topuklu sandaletler, yeni koleksiyona renk katıyor.

Topuklu deniz terlikleri
Twigy

Moda trendlerine yön veren Ipanema koleksiyonu bu yaz ekstra hafif ve birbirinden farklı modellerinin yanı sıra platform topuklu modelleriyle de ön plana çıkıyor.


Twigy

Çok yumuşak PVC’den üretilen Ipanema Gisele Bündchen sandaletleri, Boyner, YKM, Ayakkabı Dünyası ve Twigy Mağazalarında bulunan Ipanema Gisele Bündchen koleksiyonunda ve sadece 45.00 TL’ye satılıyor.

Deniz terliği konusunda en başarılı isimlerden biri de Havaianas. Müthiş rahat parmak arası terlikleriyle tanıdığımız markanın her geçen yıl daha şık versiyonlarıyla karşılaşıyoruz. Özellikle renk alanında sundukları alternatifler; lameler, doreler, zarif işlemeli modeller yazın maksi elbiselerin altına sıklıkla tercih ediliyor. Platform modelleri yine çok şık...


Havaianas


Havaianas


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER