› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.05.2015

Tuba Ünsal'dan Kerastase'a özel saç aksesuarları koleksiyonu

Saç aksesuarları bu yıl da çok popüler. Tuba Ünsal'ın Kerastase işbirliğiyle hazırladığı saç mücevherleri koleksiyonu düğünler, özel davetler ya da mezuniyet balolarında ilham verici saçlara sahip olmak isteyenler için harika bir seçim olabilir.

Saç aksesuarları altın çağını yaşıyor. Detaylarda mükemmellik arayan biz kadınlar için özel gecelerimizde saçlarımızın kusursuz olması çok önemli. Saçımızda kullandığımız bir aksesuar bizi hemen farklı ve özel kılabiliyor. En çok da gelinler cesur, romantik veya modern saç aksuarlarını gelinlikleriyle kombinlemek istiyor.

Gelin adayları ve davetlerde özel saç mücevherleri kullanmak isteyenler için harika bir haberimiz var: Tuba Ünsal Kerastase için çok zevkli bir saç aksesuarları koleksiyonu hazırladı. "Hair Jewellery Tuba Ünsal for Kerastase" isimli saç mücevherleri serisinde farklı zevklere uygun 9 model var. Pudra.com olarak hepsini çok beğendiğimiz bu saç mücevherleriyle bir an önce tanışın. Eminiz stilinize uyarlamak için heyecanlanacaksınız.

Sadece düğünler için değil, özel davetler ya da mezuniyet törenleri için de rahatlıkla kullanabileceğiniz bu özel saç mücevherleri, Kérastase Danışman Kuaförleri’nde özel bir servisle sunuluyor. Düğün hazırlıklarında gelinler ve nedimeler ya da şık davetlere katılacak kadınlar Kerastase kuaförlerinde saçlarını tarattırıp Tuba Ünsal'ın saç mücevherleri ile özel bir görünüme kavuşabilirler. Zaman sıkıntısı yaşayan, her şey yetişmeye çalışan ve stilinden ödün vermeyen kadınlar için hayat kurtaracak bir kolaylık bu. Ayrıca kerastase.com.tr'a tıklayarak farklı saç stillerine da göz atıp sizin için en uygun modele karar verebilirsiniz.

Hair Jewellery Tuba Ünsal for Kerastase koleksiyonunu görmek için galeriye tıklayın.

tuba unsal kerastase sac mucevher aksesuar 2015
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2