@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.05.2016

8 Haziran Pudra Shop Melekler Günü'nü kaçırmayın!

8 Haziran Çarşamba günü Pudra Shop'ta Melekler Günü'nü kutluyoruz. Bu özel günü taçlandırmak için çok güzel sürprizlerimiz var.

Harika bir haberimiz var! 8 Haziran Çarşamba günü "Pudra Melekler Günü". Meleklerimiz için yine güzel sürprizler hazırladık. Meleklerimiz 100 TL tutarında alışveriş yaptıklarında 100 TL alışveriş çeki kazanacaklar. Ayrıca meleklerimiz gönüllerince alışveriş yapabilsinler diye bu güne özel olarak 50 TL alışveriş çeki de bizden! Pudra'ya yeni katılan üyelerimizi ve melek adaylarımızı hiç unutur muyuz! Melek adaylarımız da Melekler Günü'ne özel olarak 100 TL alışverişe 50 TL alışveriş çeki kazanacaklar. Pudra Shop'taki ürünlere avantajlı fiyatlarla sahip olmak için, çarşamba günü 24:00'e kadar sürecek alışveriş şenliğini kaçırmayın deriz.

8 Haziran Pudra Shop Melekler Günü'nü kaçırmayın!
Dünyaca ünlü markaların trendy moda parçalarını, şık ayakkabıları, kullanışlı çantaları, birbirinden güzel makyaj malzemelerini, bakım ürünlerini ve parfümleri uygun fiyatlarla satın almak için hemen Pudra Shop’a üye olabilirsiniz. Alışveriş çeklerinizle neler alacağınızı doğrusu çok merak ediyoruz.

Siz de meleğimiz olmak ister misiniz?
Giymediğiniz kıyafetlerinizi, aksesuarlarınızı, kullanmadığınız dekorasyon ürünlerini ve çocuklarınızın eşyalarını satışa çıkarabildiğiniz Pudra Shop'a ücretsiz üye olup, kendi dünyanızı paylaşarak hem ne kadar zevkli olduğunuzu gösterebilir, hem de her gün 25 TL ve her ay 150 TL alışveriş çeki kazanabilirsiniz. Pudra Shop'u satıcının ve alıcının keyifle vakit geçireceği bir platform haline getirmek için siz meleklerimizin verdiği ilhamla çalışıyoruz. Yenilikler için takipte kalın!

shop.pudra.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER