Habertürk 20.04.2011

Ajda by Twist Koleksiyonu

Moda tutkunu ve her zaman tarzıyla dikkat çeken Ajda Pekkan, sonunda tasarımcı oldu. Süperstarın hazırladığı 25 parçalık ‘’Ajda by Twist’’ koleksiyonu, 5 Mayıs’ta Twist mağazalarında satışa çıkıyor.

Ajda Pekkan’ın modaya merakı herkes tarafından biliniyor. Modayı yakından takip eden süperstar, gerek sahnede gerekse günlük yaşamda giydiği kıyafetlerle bir stil ikonu. Ajda, moda tutkusunu şimdi vitrinlere taşıyor.

Ajda by Twist Koleksiyonu

Genç ve eğlenceli bir çizgisi olan Twist markasının kreatif direktörü Hilal Tunç ile yoğun bir çalışma temposuna giren süperstar, öncelikle Tunç’a gardırobunu açmış. Gardıroptan başlayan ve gece fabrikadaki uzun çalışma saatlerine kadar uzanan bu ortaklığın sonucunda, 25 parçalık harika bir koleksiyon çıkmış ortaya: Ajda by Twist.

Bu özel koleksiyonda neler mi var?
Eşofmanla giyilen payetli ceketler, leoparlı tulum, tek omuzlu siyah- beyaz mini elbise gibi iddialı parçalar öne çıkıyor. Ajda Pekkan’ın eski fotoğraflarının basılı olduğu tişörtler ise tam bir sürpriz.

Pahalı değil
Markayla 3+3 yıllık sözleşme imzalayan Ajda Pekkan’ın koleksiyonu 5 Mayıs’ta satışa çıkacak. ‘’Ajda for Twist’’ ürünlerini Twist mağazalarından uygun fiyata satın alabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER