08.12.2010

Atasay'dan Altın Çadır Günleri

Bilenler bilmeyenlere söylesin, duymayan kalmasın! Atasay “Altın Çadır”da seri sonu altın ve pırlanta ürünleri şok fiyatlarla satılacak!

Takıda modanın öncüsü Atasay, yine gündeme damgasını vuracak bir ilk’e imza atıyor. Atasay, kuyum sektöründe görülmemiş “Altın Çadır” uygulaması ile ihraç fazlası ve seri sonu ürünlerini 25 TL’den başlayan şok fiyatlarla tüketicileri ile buluşturacak.

Atasay'dan Altın Çadır Günleri

10-11-12 Aralık tarihlerinde Atasay’ın Yenibosna’daki fabrikasının bahçesinde düzenlenecek“Altın Çadır Günleri” kapsamında, Atasay’ın ihraç fazlası ve seri sonu altın ve pırlanta ürünleri, şok fiyatlar ile satılacak. Böylece, altın ve mücevher tutkunlarına hayalindeki takıları uygun fiyatla satın alabilmeleri için eşsiz ve kaçırılmayacak bir fırsat sunulacak.



Atasay’ın Altın Çadır Günleri kapsamında sunacağı fırsatlar, sadece şok fiyatlarla sınırlı kalmayacak. Atasay, ayrıca “Çadır Günleri” kampanyasının onuruna, Altın Çadır’dan pırlanta ürün alan herkese, 1-31 Ocak 2011 tarihleri arasında outlet haricindeki Atasay mağazalarında kullanabilecekleri, alışverişlerinin %25’i kadar hediye para armağan edecek.

25 TL’den başlayan fiyatlar, toplam 3 binin üzerinde ürün seçeneği
Atasay Kuyumculuk’un lüksün demokratikleştirilmesi yolunda attığı adımlardan biri olan “Atasay Altın Çadır Günleri” kapsamında satılacak ürün yelpazesinde, yüzük, kolye, küpe, broş, bilezik, bileklik, set, mini set olmak üzere çok sayıda ürün seçeneği yer alıyor. Ürünlerin stoklar ile sınırlı olduğu Altın Çadır’da, 25 TL’lik altın kolye ucundan 260 TL’lik pırlanta yüzüğe kadar 3 binden fazla ürün seçeneği yer alıyor. .



Atasay’ın stok temizliği nedeniyle geçmiş sezon ve ihraç fazlası ürünleri tüketicileriyle buluşturacağı “Atasay Altın Çadır”ı, saat 09:00-22:00 saatleri arasında açık olacak. Fiyat açısından uygun hediye arayanlar için de kaçırılmaması gereken bir fırsat yaratan “Atasay Altın Çadır”ı, kuyum sektöründe bir ilk olma özelliği taşıyor.


Atasay Yenibosna Fabrika Satış Mağazası
Merkez Mah. Sedir Sok. No:7 / Yenibosna
(212) 652 12 32


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER