04.05.2023

Modayı 10'da bir fiyatına takip etmek mümkün!

Kıyafet kiralama uygulamaları, insanların hem zamandan hem de paradan tasarruf etmesini sağlıyor. Bu sayede deneyime daha fazla bütçe ayrılabiliyor.

Kıyafetleri satın almak yerine kiralamak, hem zamandan hem de ekonomik açıdan tasaruf edilmesini ağlıyor. Stil Danışmanı Yasemin Eke, son dönemde büyük ivme kazanan kıyafet ve aksesuar kiralama sektöründe artık kiralanan parçaların aynı anda perakendecilerde de satışta olan ürünler olduğunu ve bu durumun kişiye aynı ürünü mağazadakinin en az 10’da birine giyme olanağı sunduğunu belirtti.

Modayı 10'da bir fiyatına takip etmek mümkün!

Günümüzde teknoloji geliştikçe ve iyi amaçlar için kullanıldıkça hayatı kolaylaştırmanın yollarını bulmanın daha da mümkün olacağının altını çizen Stil Danışmanı Yasemin Eke, “Kiralama sektörü bu anlamda insanların maddi, zaman ve yer maliyetlerini düşürme yollarının başında gelecek. Günümüzde artık yatırım araçları, alma-satma dengesi değişiyor, yeni nesil artık fiziki şeylere daha da az bağlılık duyuyor.” dedi.
 
"Satın alma, kirala" sloganı ile kendisi de bir kıyafet kiralama şirketinin kurucusu olan Stil Danışmanı Eke "Daha çok kadını kiralama sektörü ile tanıştırmak için çalışıyoruz. Çünkü bu sistemde, aynı anda perakendecilerde satışta olan ürünleri kiralama imkanınız da var. Bu sayede kişi aynı ürünü mağazadakinin en az 10’da birine giyebiliyor." diyor.

EŞYAYA DEĞİL, DENEYİME KAYNAK YARATIN

Kıyafet kiralamanın en büyük avantajı trendlerin hızla değiştiği, her şeyden çok daha çabuk sıkıldığımız günümüzde, belki sadece birkaç kere giyeceğimiz veya modası sadece sezonluk olacak kıyafetler için yüksek ücretler ödemek zorunda kalmamak. Bu sayede kıyafete ayıracağınız bütçeyi deneyim kazanmaya ayırabilirsiniz.
 
Rentony Kurucusu ve Stil Danışmanı Yasemin Eke

Kıyafet kiralamaya en çok talebin İstanbul’dan olduğunu söyleyen Yasemin Eke; “İstanbul’u Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Samsun takip ediyor." diyor. Özellikle denize kıyısı olan şehirlerde daha çok davet elbiseleri talep görürken, büyük şehirlerde ise özellikle işe giyilebilecek kıyafetler öncelikli seçiliyor.

TRENDLERİ YAKINDAN TAKİP ETMENİZ İÇİN UYGUN FİYATLI FIRSAT

Stil Danışmanı Yasemin Eke, kurucusu olduğu Rentony'de
 iyi ve yeni tasarımcı markaların günümüz trendlerine uygun son koleksiyonlarını aldıklarını belirtiyor. Ürünleri de mutlaka bünyelerindeki stil danışmanları seçiyor. Bu sayede trendleri sıkı takip eden bir koleksiyona kavuşuyor. Sürekli güncellenen ürünler arasnda sadece gece elbiseleri, özel dikim kıyafetler değil, günün her anında size eşlik edebilecek parçalar var. Böylece sadece özel gece davetleri için değil, sizin için önemli toplantılar, doğum günleri, tatiller ve hatta spor için bile kullanabileceğiniz parçalara çok daha uygun fiyatlara ulaşabiliyorsunuz. Sadece showroom'da denenmiş bile olsa, üç aşamalı hijyen programından geçerek size ulaştırılan ürünler, size ulaştığı andan itibaren 5 gün sizde kalıyor. İsterseniz, 2 gün ek kiralama seçeneğiniz de var.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

​Ekofeminist ve sürdürülebilir moda
Sürdürülebilir modanın büyük önem taşıdığı günümüzde ekofeminist ve sürdürülebilir modayı, Femponiq'in kurucusu Buket Meşeklik Duran ile konuştuk.

​Gardırobunuz sürdürülebilir olsun!
Yeni yıl kararlarına gardırobumuz için daha sürdürülebilir ve çevre dostu seçimleri de dâhil etme zamanı!

Haz veren dokular ve teni ısıtan renkler: Knitss Precious Rhapsody koleksiyonu
Knitss'in üç farklı teması bulunan; hem dokuları hem renkleriyle haz veren İlkbahar-Yaz 2022/2023 koleksiyonu Precious Rhapsody Knitss severlerle buluştu.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER