12.10.2011

Bally şimdi Nişantaşı'nda!

İsviçreli lüks çanta, kemer ve ayakkabı markası Bally, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki mağazasının açılışını 13 Ekim Perşembe günü özel bir kokteyl partisiyle kutlayacak.

Pek çok seçkin davetli ve Bally’nin üst düzey yöneticilerin katılımı ile gerçekleştirilecek açılışta ünlü Dj Suat Ateşdağlı müzikleri ile misafirlere eşlik edecek.

Bally şimdi Nişantaşı'nda!

Mükemmel deri işçiliği ve modern tasarım çizgisi ile 160. yılını kutlayan Bally, zarafet ve zamansız şıklığın buluştuğu 103 m2’lik yeni Nişantaşı mağazasında 2011 Sonbahar/Kış Erkek ve Kadın Koleksiyonu için hazırlanan ayakkabı, çanta ve aksesuarları müşterileri ile buluşturacak.

Dış cephesi bronz ile kaplanan mağazanın, göz hizasında bulunan geniş vitrini ise Bally ürünlerine ve özellikle lüks aksesuarlara dikkati çekecek.

Zemini beyaz fosilli taş ile kaplı olan mağazada yer alan %100 saf yünden gri halılar ve beyaz duvarlar, Bally koleksiyonun zamansız şıklığını daha da ortaya çıkaracak. Mağazanın içinde yer alan beyaz kanepelerse gelen müşterileri geniş ürün yelpazesini incelerken dinlenmek ve keyifli vakit geçirmek için davet edecek.

Bally Istanbul, Abdi İpekçi Cad. No:44 Nişantaşı, İstanbul

www.bally.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER