pudra.com 15.02.2010

Bebe kadını bu bahar yine çok seksi!

Bahar renkleriyle tasarlanmış streç elbiseler; parlak saten ve ince şeffaf kumaşlar...

Bebe kadını 2010 İlkbahar Yaz koleksiyonunda güzelliğini tüm ışıltısıyla ortaya çıkarıyor. Bahar renkleriyle tasarlanmış streç elbiselerde parlak saten, ince şeffaf kumaşlar ve dekolte detayları yerini alıyor.

Bebe kadını bu bahar yine çok seksi!


Bebe kadını, yırtık ve parça boyalı pantolonlarla dar kesim ceketler ve t-shirtlerle spordayken bile seksiliğini koruyor.



Siyah, uçuk pembe, yeşil, beyaz, gri, sarı renkleri elbise koleksiyonunda dikkati çeken renkler. Kalem etekler belde kemer ve farklı renk bluzlarla kombin edilirken, taşlanmış pantolonlara beyaz ve mavi renkleri eşlik ediyor. Jeanlerle tamamlanan üstlerde yarım büstiyerler, payet ve fermuar detayları göze çarpıyor.

Aksesuarlarda ise platform ve yüksek topuklu ayakkabılar bahar renklerinden oluşan elbiselerle uyum sağlıyor. Toz pembe, beyaz, bej ve siyah renklerden oluşan kalp şeklinde çantalar ise sezonun en favorilerinden.

Çantaları altın zincirli saplarıyla hem kolunuza asabilir hem de elinizde taşıyabilirsiniz. Denizci temasıyla tasarlanan mavi renklerden oluşan bilezikler, kolye ve küpelerde çapa detayları ön planda.





Bebe Mağazaları, Akmerkez, Palladium ve İstinye Park'ta bulunuyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER