Pudra.com 12.12.2011

Bella Bicchi yılbaşı elbiseleri

Amerika'dan ithal Bella Bicchi'nin trendi gece elbiselerine göz atın. Yılbaşı gecesinde ne giysem diyenler için farklı alternatifler bulacaklar.

50 yıldır kadın dış giyiminde yüksek kaliteyle üretim yapan Bella Bicchi özel kutlamalarda, davet ve partilerde şık olmak isteyen kadınlar için ideal.

Bella Bicchi yılbaşı elbiseleri

Amerika, Avrupa ve Asya kıtasındaki çeşitli ülkelere hazırladığı kaliteli palto, manto ve kabanları ihraç eden firma, şimdi Kadıköy'de açtığı yeni mağazasında satışa sunduğu şık gece elbiseleriyle de çok iddialı. Son trendleri yansıtan, kaliteli kumaşlarla üretilen gece elbiseleri Amerika'dan ithal ediliyor ve uygun fiyatlarla kadınların beğenisine sunuluyor.




Kadıköy Altıyol'daki Bella Bicchi mağazası, onlarca seçeneğiyle hayalinizdeki kıyafete kavuşma imkanı sunuyor. Amerika'nın ünlü markalarından seçilen şık gece elbiseleri bulabileceğiniz mağazada; satenler, ipekler, organzeler, kısa, uzun, dar, bol kesim elbiseler pul, payet, fiyonk, çiçek ve fırfır gibi detaylarla hareketlendiriliyor. Yeni yıl organizasyonunuz için vücut tipinize ve tarzınıza en uygun elbiseleri Bella Bicchi mağazasında bulabilirsiniz.

www.bellabicchi.com.tr
Bella Bicchi
Adres: Kuşdili Cad. No:19 Kadıköy-IST
Tel: 0216 550 55 90


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER