pudra.com 08.04.2011

Bu ayakkabı dolabınızda olmazsa olmaz!

Yeşil’den hem rahat, hem uygun fiyatlı hem de rengârenk ayakkabılar... Yeşil’in yeni koleksiyonundan sizin için özel bir seçim yaptık.

Günlük yaşamınızda, iş gününde, özel günlerinizde, davetlerde nerede ne zaman isterseniz kıyafetinizi her şekilde tamamlayacak, klasik ama şık üstelik rahat hem uygun fiyatlı hem de renkleri ile herkesin dikkatini çekecek bir ayakkabı…

Bu ayakkabı dolabınızda olmazsa olmaz!

Saks mavi, fuşya, siyah, bej hangi rengi isterseniz onu seçin
Yeşil’in yeni koleksiyonunda yer alan burnu açık arkası kapalı, topuk boyu çok kullanışlı olan bu özel model ile iş yaşamınızda şıklığı ve rahatlığı bir araya getirebileceksiniz. Renklerini görür görmez bu ayakkabı benim olsun diyeceksiniz. Üstelik fiyatını gördüğünüzde belki de beğendiğiniz tüm renklerini satın alacaksınız.

Tüm Yeşil mağazalarında satışa sunulan her kadının dolabında olmazsa olmaz olan bu özel modele sadece 59 TL’ye sahip olabilirsiniz.

Yeşil’in bu sezon yılın trendlerini belirleyecek ilkbahar-yaz koleksiyonu ile modanın öncüsü olabilir ve şıklığınızı Yeşil koleksiyonunda yer alan farklı modellerle en mükemmel şekilde tamamlayabilirsiniz.


www.yesil.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER