05.02.2023

Chanel, yeni ayakkabı butiğini Zorlu AVM'de açtı

Chanel, İstanbul'daki yeni ayakkabı butiğini, Zorlu AVM'deki Beymen'in içinde açtı. Butiğin tasarımı Mimar Peter Marino'ya ait.

23 Ocak 2023’te Chanel, İstanbul'da bulunan üç Chanel butiğine ek olarak, Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeki Beymen butiğinde ayakkabılara adanmış yeni bir butik açtı. 90 metrekarelik butik, en son Chanel koleksiyonlarındaki ayakkabıları keşfetmek için benzersiz bir deneyim sunuyor.

Chanel, İstanbul'da yeni bir ayakkabı butiği açtı!

Chanel, İstanbul'da yeni ayakkabı butiğini, Zorlu AVM'deki Beymen'in içinde açtı. Butiğin tasarımı, mimar ve Moda Evi’nin uzun yıllardır dostu olan Peter Marino'ya ait. Marino'nun tasarladığı butiğin çağdaş dekoru, Chanel'in simgesel kodlarını yansıtıyor.
 
Chanel'den İstanbul'da yeni butik
Fotoğraf: Chanel'in Paris'in en prestijli caddelerinden biri olan Avenue Montaigne'deki gösterişli butiğinden...

SİYAH VE BEYAZIN HAKİMİYETİ
 

Dış ve iç cephede bulunan aksan duvarlar ve dekorlar, beyaz ve siyah ile bezendi. Bu grafik etki, ayakkabı seçkisini sararken bej duvarlar, parke ahşap zeminler ve davetkâr tüvit kanepelerin bulunduğu "salonlar", markanın sıcaklığını ve davetkâr ambiyansını yansıtıyor.

Moda Evi’nin sanata olan uzun süreli bağlılığını yansıtmak üzere, Amerikalı heykel sanatçısı Jonathan Peyser'in 'Beneath Dreams' adlı sanat eseri eşsiz mekânı adeta tamamlıyor.
 
Chanel'den İstanbul'da yeni butik

Butik, İlkbahar-Yaz 2023 hazır giyim koleksiyonundan seçkilerin yanı sıra ışıltılı tokalarla süslenmiş siyah saten ayakkabıların yer aldığı Monte-Carlo’dan ilham almış Cruise 2022/23 koleksiyonuyla açıldı. Yeni butiğin açılmasıyla Chanel, büyüleyici bir ortamda yaratıcılık, uzmanlık ve keşif duygusunun bir araya geldiği benzersiz bir alışveriş deneyimi sunuyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER