Pudra.com 07.10.2011

Dice Kayek enmoda.com için tasarladı

Dünyaca ünlü Türk moda markası Dice Kayek enmoda.com için özel bir koleksiyon tasarladı. 15 farklı üründen oluşan koleksiyon bugün satışta.

Ece ve Ayşe Ege kardeşlerin birlikte oluşturduğu dünyaca ünlü Türk moda markası Dice Kayek enmoda.com için özel bir koleksiyon tasarladı. Sadece enmoda.com üzerinden satılacak olan ve özellikle şehirli iş kadınlarına hitap eden koleksiyon bugün, 10 Ekim itibariyle satışta.

Dice Kayek enmoda.com için tasarladı

Dice Kayek koleksiyonu kadınların en zarif haliyle hatlarını çıkaran heykelimsi tasarımlara sahip. İtalya’da özel olarak dokunan yünlü kumaşlarla hazırlanan her bir parça gardropların klasikleri arasında yerini almaya hazır.

enmoda.com üyeleri için özel olarak tasarlanan Dice Kayek Koleksiyonu elbiseler, etekler, pantolonlar, ceket ve bluzlardan oluşuyor. Gündüz işe akşam ise davetlere kolaylıkla giyebileceğiniz feminen elbiselerin yanı sıra, yün kalem etekler, sigaret pantolonlar; senenin modası hem kumaş pantolonlarla hem de jean pantolonlarla kombinleyebileceğiniz kısa ceketler ve işlemeleri yurtdışında yapılan ipek kaşmir bluz ile twin-set’ler sizi bekliyor.

Koleksiyonun renklerine gelince kış aylarının hakim renkleri siyah, gri ve lacivert ön planda. Daha açık renklerdeki bluzlar ise kombinlerinize renk katacak. Hepsi ipek astarlı 15 farklı ürün arasında Dice Kayek’in imzası haline gelen balon etek ve balon etekli elbise ise mutlaka görülmeli.

Zamansız bu tasarımlar dolabınızda yer alsın, stilinize yeni bir boyut katsın istiyorsanız enmoda.com’a üye oup alışverişe başlayın. Bugün başlayan internet satışında Dice Kayek koleksiyonunu İstanbul sınırları içinden sipariş verecek üyelerin ürünleri, siparişin saat 12:00’den önce verilmesi durumunda ertesi gün ellerinde olacak.

www.enmoda.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER