Pudra.com 18.11.2011

Dünyanın en hafif valizi

"Dünyanın en hafif valizi" koleksiyonu, uluslararası test ve değerlendirme uzmanı Bureau Veritas laboratuvarlarında yapılan testlerde darbelere, elcik sağlamlık testinden ve Azo Boyar madde gibi tüm testlerden geçmiş tam bir tasarım harikası.

"Dünyanın en hafif valizi" koleksiyonu, tescillenmiş olmasıyla beraber, ultra sağlam, darbelere dayanıklı olarak üretilmiş. Uluslararası test ve değerlendirme uzmanı Bureau Veritas laboratuvarlarında yapılan testlerde darbelere, elcik sağlamlık testinden ve Azo Boyar madde gibi tüm testlerden geçmiş tam bir tasarım harikası.

Dünyanın en hafif valizi

"Dünyanın En Hafif Valiz" koleksiyonu Las Vegas’ta 2009 yılında Tga İnovasyon ödülünü almaya hak kazanmış.

Valizin en büyük özelliklerinden biri valizlerin bilinen hantal yapısından kurtarıp, ultra hafif tasarımı sayesinde, daha fazla eşya koyabilirsiniz. Rahat dönüş sağlayabilen bilyeli paten tekerleği sayesinde dengeli kullanım sağlıyor. Kenetlenebilir fermuar başlığı sayesinde valizinizi kolayca kilitleyebilir, su geçirmez kumaşı sayesinde de eşyalarınızın ıslanmaktan koruyabilirsiniz.

Tamamı astarlı, elastik bağlama kemeri sayesinde eşyalarınızı kolayca yerleştirebilirsiniz ve aradığınız her şeyi bavulunuz dağılmadan bulabilirsiniz. İş seyahatlerinizde kullanabileceğiz kabin boylarını uçakta yanınızda taşıyabilir, büyük boy bavullarda yer alan ergonomik çekme sistemi ile de yolculuklarınızı yorulmadan tamamlayabilirsiniz.

İster hafta sonu kaçamağı ister uzun iş seyahatleri olsun, üç ayrı boydaki fonksiyonel ve şık tasarımları ile seyahatlerinizin vazgeçilmez aksesuarı oluyor.

Valizce.com'dan satın alabilirsiniz
Valizce.com tüm tüketicilerine tüm ürünlerde tam 10 yıl garanti veriyor. Yediden yetmişe her tarza ve her yaşa hitap eden valizce.com, koleksiyonlarında yer alan valiz çeşitleriyle seyahatlerinize şıklık katıyor!

Seyahat çantaları, İş çantaları ve sırt çantaları seçenekleri ve online alışveriş imkanı ile www.valizce.com internet adresinden geniş ürün yelpazesi ile sizleri bekliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER