@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.11.2009

En karlı alışveriş Home Store'da!

Home Store, birbirinden cazip indirim kampanyalarıyla moda severlerin yanında olduğunu bir kez daha gösteriyor…

Home Store’da sürprizler bitmiyor. Home Store, çok konuşulan ve beğenilen 2009 sonbahar-kış koleksiyonuyla birlikte moda severler için birçok indirime imza atıyor. Hem Home Store mağazalarına hem de Cafe Home Store’lara giden müşterileri karlı bir alışveriş bekliyor.

En karlı alışveriş Home Store'da!

Kalitesinden ve lezzetinden hiç ödün vermeyen Cafe Home Store’larda yapılan harcamalara karşılık alınan fişi, Home Store mağazalarında kasada gösterenler % 15 indirim kazanıyor. Cafe Home Store, menüsünde İtalyan ve Fransız mutfağının yanı sıra Japon mutfağını da ekleyerek misafirlerine daha zengin bir damak zevki sunuyor. Türk damak tadına uygun dünya mutfağına sahip olan Cafe Home Store, 150’nin üzerinde yemek çeşidiyle tamamı doğal ve taze baharatlarla hazırlanmış leziz yemekleriyle beraber, göze de hitap eden dekorasyonuyla misafirlerini ağırlıyor.

% 15 indirimin yanı sıra 100 TL’lik indirim çekiyle de moda severlerin dikkatini bir kez daha çekecek olan Home Store, yenilikleri ve indirimleriyle çok konuşulacak. Home Store mağazalarından alınan 1.000 TL tutarındaki fişlere karşılık 100 TL indirim çeki, Home Store mağazalarında sizi bekliyor. Cafe Home Store’larda geçerli olacak olan bu indirim çeki ile Cafe Home Store’da keyifli bir alışveriş sonunda hem hoşça vakit geçirebilir hem de zevkli dizayn edilmiş bir ortamda sevdiklerinizle birlikte kahvenizi yudumlayabilirsiniz.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER