Pudra.com 06.06.2012

En zevkli moda blogger'ları MyMija için tasarladılar

Bloggerlar Türkiye’de ilk defa, bir online satış markası için, kıyafet tasarladılar. Blog yazarları, Off Ne Giysem ve iconjane aylar süren bir tasarım ve üretim süreci sonunda, MyMija için hayata geçirdikleri tasarımlarını 6 Haziran'da satışa sundular.

‘Bloggerlar şimdi de tasarımcı mı oluyor?’ dedirten projeyi, Billur Saatçi/off ne giysem ve Ferhan Talib/iconjane aslında tasarım yapmak olarak değil, yaz boyu giymeyi hayal ettikleri parçaları, MyMija işbirliği ile hayata geçirmek olarak tanımlıyorlar.

En zevkli moda blogger'ları MyMija için tasarladılar

Twitter’da haftalardır #neyinpesindeyiz hashtag ile merak uyandıran projeye, takipçilerin ilgisinin yoğun olması bekleniyor.




Toplam 26 parçadan oluşan ve limitli sayıda üretilen bu koleksiyon sadece MyMija adlı sitede satışta olacak.














Bugün yayına giren lansman videosunu izleyelim mi?

Off Ne Giysem & iconjane gururla sunar! from Billur Saatci - offnegiysem.com on Vimeo.


MyMija kimdir?
İki kadın girişimci Çiçek Çizmeci ve Dinemis Sabancıoğlu tarafından kurulan MyMija, kendi tasarladığı ve ürettiği ürünleri satışa sunmak amacıyla,Türkiye’nin ilk online giyim markası olma amacıyla kurulmuştur.

Off Ne Giysem kimdir?
Off Ne Giysem moda gündeminin yanı sıra, Billur Saatçi’nin, 3 yılı aşkındır kendi stilini, gezip görüp keşfettiklerini, farklı ve ulaşılabilir tasarımlara sahip olmak isteyenlere minik tüyolar, bir dolu adres ve bolca ilham verdiği bir stil ve yaşam blogudur.

iconjane kimdir?
Bilgisayarını modaya dair görsellerle doldurmaktan bıkıp usanan Ferhan Talib'in, 2009’un Mart ayında bu görselleri online olarak arşivleme ve bilgisayarını rahatlatma kararı ile açılan iconjane, o tarihten beri Talib'in moda ve hayata dair kişisel beğenilerini yansıtan bir günlük olarak devam etmektedir.

Mymija.com

Offnegiysem.com

iconjane.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER