@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.09.2011

Fashion's Night Out İstanbul-Burberry

15 Eylül Perşembe akşamı gerçekleşecek büyük alışveriş gecesinde Burberry'de süprizler sizi bekliyor olacak!

Vogue dergisi tarafından moda ve perakende sektörünü canlandırmak amacıyla düzenlenen uluslararası bir etkinlik olan Fashion’s Night Out ilk kez 10 Eylül 2009 tarihinde dünya çapında yaşanan ekonomik daralmanın olumsuz etkisini kırabilmek için 13 Vogue ülkesinin katılımıyla gerçekleşti. New York, Paris, Londra ve Milano’nun da aralarında bulunduğu 13 büyük metropolün belirlenen bölgelerinde, mağazaların bir gece için saat 24:00’e kadar açık kaldığı bir alışveriş şenliği olarak düzenlendi. Organizasyon, Vogue editörleri, alanının en iyi fotoğrafçı ve stilistleri, tasarımcılar, modeller, oyuncular, spor ve cemiyet hayatından ünlü isimlerin katılımıyla büyük ses getirdi.

Fashion's Night Out İstanbul-Burberry

İstanbul’da da 2.kez düzenlenecek olan etkinlik, 15 Eylül 2011, Perşembe akşamı, saat 18:00 – 24:00 arasında düzenlenecek ve Nişantaşı’nda, İstinyePark AVM ve Bağdat Caddesi’nde gerçekleşecek.

Sürpriz hediyeler var!
Etkinlikte yer alacak markalardan Burberry, o gece Abdi İpekçi Caddesi, İstinye Park AVM ve Bağdat Caddesi mağazalarından alışveriş yapan misafirlerine sürpriz hediyeler kazanma şansı veriyor.

Burberry mağazaları, FNO gecesi saat 18.00-24.00 arasında misafirlerine çeşitli ikramlarda bulunacak ve alışveriş keyfini doyasıya yaşamalarını sağlayacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER