Pudra.com 02.06.2014

Fransız iç giyim markası Florange Türkiye'de!

Kadınlar için iç çamaşırı ve mayo üreten Florange konforlu ve şık tasarımları hesaplı fiyatlarla sunuyor.

Fransız iç giyim markası Florange, kendi tasarımı olan iç çamaşırı ve mayo koleksiyonlarıyla Türkiye'de. Kadınlar için iç çamaşırı ve mayo üreten Florange konforlu ve şık tasarımları hesaplı fiyatlarla sunuyor.

Fransız iç giyim markası Florange Türkiye'de!

Çok uluslu bir grubun markası olan Florange'nin Milano, Paris ve Lozan’da merkezleri bulunuyor. Florange'nin modelleri, Cenevre Gölü kıyısındaki tasarım stüdyolarındaki tasarımcı ve stilistlerden oluşan uluslararası bir ekip tarafından hazırlanıyor.

Florange 4 farklı koleksiyon sunuyor.

Ana Koleksiyon
Florange'yi temsil eden bu koleksiyon, Fransız şıklığını ve konforu bir arada getirmiş. Jakarlı saten ve ince dantel kombinasyonlarından oluşan Ana Koleksiyon'da, file, kristal taşlar, tüy motifleri gibi kadınsı detaylar var. Büyük bedenler için tasarladığı özel kesim sütyenler kadınların kendilerini çekici ve rahat hissetmeleri için özel olarak tasarlanmış.

Doğal Dokunuş Koleksiyonu
Hassas ciltler için tasarlanan doğal iç çamaşırları bu koleksiyonda yer alıyor. Sutyen ve iç çamaşırlarında tamamen pamuk kullanılıyor.

Temel İç Giyim Koleksiyonu
Günlük kullanım amacıyla 'Basic' diye de adlandırılan koleksiyon çok sade. Fonksiyon ve rahatlığın öne çıktığı koleksiyon vücut hatlarını daha zarif gösteren korseler ve iç giyimi zenginleştiren aksesuarladan oluşuyor.

Mayo Koleksiyonu
Florange'ın mayo koleksiyonu konforlu ve vücuda uyumlu mayo ve bikini modellerinden oluşuyor. Büyük beden kadınların bedenine uyum sağlayan tasarımlarında en yeni, en dayanıklı ve toparlayıcı özellikli malzemeler kullanılmış.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER