Pudra.com 10.01.2012

G marka iç çamaşırları KYO'da...

Diledikleri kalıp, beden ve desende iç çamaşırları bulmakta zorluk çeken tüm kadınlara birçok seçenek sunan G marka iç çamaşırları sayesinde, iç çamaşırı alışverişi çok daha keyifli bir hal alacak!



Kadınların kendilerine en yakın hissettikleri markalardan biri olan Kyo My Friend mağazalarında satışa sunulan G marka iç çamaşırları alışkanlık yaratacak.

G marka iç çamaşırlarında kullanılan siyah, beyaz, ten rengi, pudra, gri, vizon, mor, lacivert, kahve, ekru ve lila gibi birçok farklı renk seçeneğine eşlik eden tül, dantel, boncuk, çiçek gibi farklı aksesuvarlar sayesinde kadınlar kendilerini nasıl hissetmek isterlerse öyle hissedebilecekler.





Altmıştan fazla model seçeneğine sahip G marka iç çamaşırı koleksiyonu iç çamaşırları içerisinde daha dişi hissetmek isteyenlere de, daha sade ve sportif modellerden hoşlananlara da çeşit çeşit farklı seçenek sunuyor.

Tüm kadınları ayrı ayrı düşünen Kyo My Friend mağazalarında satışa sunulan G marka iç çamaşırı koleksiyonunda yer alan sutyenler A, B, C, D kaplarına kadar mevcut.








G marka külotlar 9.90 TL ile 19.90 TL arasında, sütyenler ise 29.90 TL ile 49.90 TL arasında.

G'ler, Nişantaşı, Erenköy, Ortaköy, Bakırköy, Starcity Outlet Center, Bursa, Alsancak, Samsun, Adana, Ankara, Silivri ve Karşıyaka İzmir Kyo My Friend mağazalarında bulunabilir.


www.kyomyfriend.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER