07.03.2011

Gardolap'la online tasarım alışveriş başlıyor

Tasarımcıların başka hiçbir yerde bulunmayan tasarımlarını satışa sunan e-alışveriş sitesi www.gardolaponline.com Şubat'ta açıldı. Şimdi alışveriş zamanı!

Moda tasarımcılarının başka hiçbir yerde satışa sunulmayan özel ürünlerini, tasarımcının kendi imzasıyla satışa sunan yeni nesil alışveriş sitesi Gardolap, sanal alışverişe yeni bir standart getiriyor.

Gardolap'la online tasarım alışveriş başlıyor

Gardolap, diğer alışveriş sitelerinin aksine, tasarımın detaylı görseliyle birlikte göğüsten kol ağzı açıklığına, bel/basen ölçüsünden etek genişliğine kadar tüm ölçüleri detaylı bir şekilde sunarak, vücuda en uygun tasarımın seçilmesine yardımcı oluyor. Tasarımı askıda değil, üç boyutlu formuyla ve model üzerinde farklı açılardan çekilmiş görselleriyle sunan Gardolap’taki tasarımlar, moda tasarımcılarının ürünlerinden ve Gardolap tasarımcıları tarafından hazırlanan basic koleksiyonlardan oluşuyor. Moda tasarım stüdyosunu bilgisayarınıza taşıyan Gardolap'tan aldığınız tasarımları evinizde deneyebilir, yeni tasarımlarla sürekli güncellenen dinamik yapısı, hızlı, güvenilir alışveriş çözümleri ve satış sonrası desteğiyle yeni nesil alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.

Size özel
Gardolap'taki tasarımlar başka hiçbir yerde bulunmaz. Tasarımcının özel imzasını taşır. Almak istediğiniz tasarımdan hangi bedende, kaç tane var anı anına takip edebilirsiniz.

Yorulmadan
Gardolap moda tasarım stüdyosunu evinize getirir. Üye olma zorunluluğunuz yoktur. Kendi ölçülerinizle modelin ölçülerini kıyaslayıp size en uygun tasarımı seçmenizi sağlar. Siparişiniz, 7 gün içerisinde özel kutusunda evinize teslim edilir.

Sadece siz giyin
Gardolap'tan satın aldığınız her bir üründe özel bir hologram bulunur. Bu hologram tasarımın sizden başka hiç kimse tarafından kullanılmadığının garantisidir. Hologramı olmayan ya da çıkarılmış tasarımlar satışa sunulmaz.

Tasarım, kumaş ve dikiş kalitesi
Gardolap, tasarımı kumaş ve dikiş kalitesiyle bir bütün olarak görür. Satışa sunulan tüm tasarımlar kumaş, dikiş kontrolünden geçer. Böylece tasarımını çok beğendiğiniz bir ürün sizi hayal kırıklığına uğratmaz.

Tek fiyat garantisi
Gardolap'ta sezon ayrımı yapılmaz, tüm tasarımlar günceldir. Ürün sabit fiyat avantajı ile sunulur. Sahip olmak istediğiniz tasarımı almak için sezon sonunu beklemenize gerek kalmaz.

Sanal alışverişte güvenirlik
Gardolap'ta kredi kartı bilgileriniz SSL sertifikası kullanılarak bankalara iletilir. Kredi kartı bilgilerinizi veritabanına kaydedilmez. Bu bilgileri Gardolap da dahil kimse göremez.


www.gardolaponline.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER