Pudra.com 21.06.2011

Gece elbisesi arıyorsanız, bu indirim tam zamanı!

Amerika’nın efsanevi gelinlik tasarımcısı Oleg Cassini, 2011 gece elbisesi koleksiyonunda seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sunuyor.

Özel geceler için her zevke uygun zengin tasarım seçeneğinin bulunduğu yaz koleksiyonunda, ister sade, ister gösterişli, modası hiç geçmeyen kısa ve uzun, vücuda kusursuz oturan modeller bu sezon da çok popüler. Fiyonk, çiçek, fırfır, drape, işleme ve pullar ise sezonun detaylardaki vazgeçilmezleri.

Gece elbisesi arıyorsanız, bu indirim tam zamanı!

%50'ye varan indirim
First Lady Jacqueline Kennedy’nin eşsiz ve unutulmayan stilinin mimarı; Grace Kelly ve Marilyn Monroe gibi zamansız starların; Renee Zellweger ve Taylor Swift gibi günümüz yıldızlarının vazgeçilmez tasarımcısı Oleg Cassini’nin 2011 ilkbahar-yaz gece elbisesi koleksiyonunda seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan yaz indirimi başladı.


Oleg Cassini’nin yeni sezon koleksiyonunda detaylar ön plana çıkıyor. Vücudu kusursuz bir şekilde saran drape detaylar göz alıcı bir görüntü yakalanmasına yardımcı oluyor. Detaylarla süslenen tek omuzlar; kalın / spagetti askılar; straplez / halter / V yaka kesimler; işlemeli kemerler tasarımları çarpıcı kılıyor. Vücut hatlarını ve kıvrımlarını ortaya çıkaran feminen dar tasarımlar şık ve sofistike bir görünüm sağlıyor. Sezonun renkleri ise gece kıyafetlerinde modası hiç geçmeyen siyah ve kırmızının yanı sıra, mor, antrasit, gece mavisi, yeşil, krem, bordo ve fuşya.

Forum İstanbul'da
Forum İstanbul’daki Oleg Cassini mağazasında, gelinliğin yanı sıra özel geceler için; gece elbisesi, nişan, mezuniyet, nedime kıyafetleri, ayakkabı, çanta, aksesuar, iç giyim, hediyelik eşya ve çocuk kıyafetleri gibi 7’den 70’e herkese hitap edebilecek yüzlerce farklı ürünü çok şaşırtıcı fiyat avantajları ile bulabilirsiniz.

www.olegcassini.com.tr
info@olegcassini.com.tr
0 212 290 32 60


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER