@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.03.2018

Giysi ve ayakkabıları temizleyen uygulama: Temiz

Ayakkabıdan perdeye kuru temizleme ve lostra hizmeti veren; markaya özel çalışan uygulama olur mu demeyin. Temiz, kullanıcılardan tam puan almış durumda.

Giysi ve ayakkabıları temizleyen şahane uygulama: Temiz.co

Giysi ve ayakkabıları temizleyen şahane uygulama: Temiz

Nişantaşı ya da Beşiktaş'ta yürürken hiç oradan oraya arı gibi koşturan yeşil giyen adamlar gördünüz mü? Veya Instagram'da dolaşırken, "Temiz yine şahane" başlıklı postlarla karşılaştınız mı? İşte birazdan size detayları ile haber vereceğimiz Temiz ekibinin işleri bunlar.

Temiz.co ekibi2016 yılından bu yana hizmet veren Temiz uygulaması sayesinde, tek bir dokunuşla temizlenmesini istediğiniz ürünleri almak için valeler hemen kapınıza geliyor. Giysi ve ayakkabılarınızı, hatta perdelerinizi bile temizleyen, ütüleyen uygulama olur mu, demeyin, vallahi oluyor.

Çok sevdiğiniz ancak hafta sonları Maçka Demokrasi Parkı'nda sekerken çabucak kirlenen Adidas Stan Smithlerinizden, en sevdiğiniz beyaz gömleğinize, ertesi akşam giymek için sabırsızlandığınız ancak üzeri lekelenmiş ipek eteğinize kadar her şeyi kolayca evinizden alıp istediğiniz yere teslim eden Temiz ekibi, kullanıcılardan tam not almış durumda. 

Özellikle bayıla bayıla giydiğimiz ancak hemen kirleniveren beyaz spor ayakkabılar ile ilgili kullanıcılardan pek çok olumlu yorum alan, asla iflah olmaz dediğimiz kıyafetleri yeni gibi hale getiren Temiz uygulaması, özellikle bahar temizliği sırasında kadınlar için bulunmaz nimet. Bir diğer yandan Temiz'i Instagram gibi sosyal medya hesaplarından takip ederseniz, dönemsel olarak çeşitli markalarla olan işbirlikleri ve kampanyaları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Örneğin 2018'in Nisan ayında Temiz’den sipariş veren herkese, Wepublic’ten 100 TL indirim kodu hediye! Ek olarak, uygulama üzerinden arkadaşınıza 20 TL indirim gönderdiğinizde, arkadaşınızın ilk siparişi tamamlandığında 20 TL kazanıyorsunuz. 

Temiz ekibi, her ürüne özel kuru temizleme ve lostra hizmetleri için özenle çalışıyor. Her ürünü  dikkatle takip ediyor ve siz nerede olursanız olun istediğiniz saatte size teslim etmek için canla başla koşturuyor. 

Temiz'in bir diğer farkı ise, markalara özel kuru temizleme hizmeti vermesi. Örneğin gönül rahatlığı ile Nike Air Max spor ayakkabınızı, Louis Vuitton veya Chanel sneaker'ınızı veya Ugg botlarınızı da Temiz ekibine teslim edebiliyorsunuz. 

Kuru temizlemeDaha önce pek çok dijital uygulama üzerine çalışmış ve ürün geliştirmiş olan Eser Yoğurtçu tarafından kurulan Temiz'in alameti farikası kuru temizleme için koşturmanıza bir son vermiş olması. Tıpkı kendisi gibi insanların da kuru temizleme işlerinden, özellikle de takibinden yorulduğunu fark eden Yoğurtçu, sonunda bu iş için tam da kendisinin ihtiyacı olan bir uygulama geliştirmiş. Çünkü özellikle kendisi gibi çalışan, yoğun iş hayatı olan ya da sadece kendisinin değil, çocuklarının, eşinin günlük hayatının sorumluluğunu almış kadınların ve erkeklerin bu tür bir hizmete ihtiyacı olduğunu fark etmiş. Bunu da herkesin kolayca kullanacağı bir uygulama olarak sunmuş. 

Temiz'in çalışma prensibi çok basit.
  • Uygulama içinde kuru temizleme, yıkama, ütü ya da lostra hizmeti almak istediğiniz ürünün sizden alınması için en uygun zamanı seçiyorsunuz.
  • Belirttiğiniz saatler arasında Vale kapınıza geliyor, siz zahmet etmiyorsunuz. Torba ve benzeri işlerle de uğraşmıyorsunuz, onlar hazır bir şekilde geliyor.
  • Deneyimli Temiz ekibi teslim edilen ürünlerle tek tek ilgileniyor. 
  • Premium kuru temizleme, yıkama ve lostra hizmetleri alanında en deneyimli profesyonellerle gerçekleştirildiğinden, ayrıca özel istekleriniz de mutlaka değerlendiriliyor.
  • Giysileriniz 24 saat içinde yine sizin belirteceğiniz noktaya paketlenmiş bir şekilde bırakılıyor. 
  • Temiz, bu işlerle ilgilenirken siz de sevdiklerinize zaman ayırabiliyorsunuz. 

Uygulama hem iOS işletim sistemlerinde hem de Androidlerde çalışıyor.
- AppStore'dan iOS versiyonunu indirmek için BURAYA,
- Google Play'den Android versiyonunu indirmek için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Hazırlayan: Selen Serdaroğlu

İlgili haberlerimiz:

​Giysileri doğru temizleme kılavuzu
Triko yıkamanın püf noktaları, tüylenen kazaklara ne yapılmalı, kumaşların parlaması önlenebilir mi? Daha fazlası pudra.com'da...

​Bahar temizliği zamanı geldi!
Her seferinde ne giyeceğinizi seçmeniz saatlerinizi alıyorsa sorun dolabınızın dağınıklığı olabilir. Gardırop düzenlemesi için pratik fikirler Pudra.com’da

İyi bir gardırop temizliği için öneriler
Sonbahara yaklaşırken gardırobunuzu temizlemeye ve fazlalıklardan kurtulmaya ne dersiniz? Pudra.com’un gardırop temizleme önerileri size rehber olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER