20.01.2023

H&M, kullanıcı gözünde 'yılın en itibarlı markası'

H&M, 12 ilde toplam bin 200 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda "The ONE Awards" giyim kategorisinde "en itibarlı marka" ödülünü aldı.

H&M, pazarlama sektörünün en önemli standartlarından biri olarak kabul edilen “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri”nde günlük giyim kategorisinde “Yılın İtibarlısı” seçildi. 

H&M günlük giyimde

Türkiye’nin önde gelen pazarlama dergisi Marketing Türkiye ile pazar araştırmaları şirketi Akademetre işbirliğinde bu dokuzuncusu düzenlenen The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri sahiplerini buldu.

Türkiye temsili 12 ilde toplam bin 200 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda 70’in üzerinde kategoride yıl içinde itibarını en çok artıran markalar ve bu başarıya ortak olan paydaşları, 19 Ocak 2023’te Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleştirilen törenle ödüllerine kavuştu.

İş dünyasının önde gelen isimlerinin buluştuğu törende, H&M Türkiye Ülke Müdürü Müge Arpacıoğlu, Pazarlama Müdürü Nihan Çeliktaş ve Kurumsal İletişim Müdürü Melis Yayla, günlük giyimde ‘Yılın İtibarlısı’ ödülünü IAB Yönetim Kurulu Başkanı Ayşen Akalın’ın elinden aldı. 
 
Yılın en itibarlı markası: H&M

H&M Türkiye Ülke Müdürü Müge Arpacıoğlu, “H&M olarak temel hedefimiz, müşterilerimize moda ve kaliteyi en uygun fiyata sürdürülebilir bir şekilde sunmak. Bu hedefi gerçekleştirmek ve müşterilerimize mümkün olan en iyi servisi vermek için sürekli çalışıyoruz. Halkın oylarıyla gerçekleşen bu ödül bizim için çok değerli. Herkesin markası olmak isteyen H&M’e bu ödülü layık gören tüm müşterilerimize teşekkür ederiz.” açıklamasını yaptı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER