23.11.2017

Hangi markalarda Black Friday indirimi var?

"Black Friday" indirimleri artık Türkiye'de de birçok marka tarafından uygulanıyor. Hangi markalarda, ne kadar indirim var? Cevabı Pudra.com'da.

İZLE: BÜTÇENİZE GÖRE ALIŞVERİŞ👇 
24 Kasım Cuma, "Black Friday" kapsamında birçok marka fırsatlarla dolu alışverişin keyfini sürmeye sizleri davet ediyor. Hangi markalarda indirim olduğunu keşfetmek için yazımıza göz atabilirsiniz.

Hangi markalarda Black Friday indirimi var?

Mavi
Mavi, mağazalarında geçerli olacak tüm sonbahar-kış ürünlerinde % 25 indirim fırsatı sunuyor. İndirim 24 Kasım Cuma günü başlayacak.
dolap

Derimod
Derimod'dan 24-25-26 Kasım tarihlerinde alışveriş yapanlar, etiketin yarısı fırsatına ek olarak ikinci ürüne %30 indirimi yakalayacak.
ayakkabi

Marks & Spencer
Marks & Spencer, 24-26 Kasım tarihleri arasında tüm alışverişlerde ikinci ürüne % 40 indirim  sunan çılgın hafta sonu kampanyasıyla "Black Friday" i destekleyen markalar arasında.
marks     
Silk and Cashmere
Saf kaşmir ve saf ipekten oluşan koleksiyonlarıyla kadın-erkek her yaştan tutkunlar yaratan Silk and Cashmere, bütün ürünlerinde sadece "Black Friday"e özel 1 günlük %50 indirimli alışveriş fırsatı sunuyor.
alisveris

Crate and Barrel
Yaşam alanlarına keyif katan Crate and Barrel, 24, 25 ve 26 Kasım günlerinde “Black Friday”e özel uyguladığı %30 indirim ile dikkat çekiyor.
alışveriş

Forever New
Avustralyalı giyim markası Forever New, her yıl heyecanla beklenen "Black Friday" için çok özel bir kampanya düzenliyor. 24 - 26 Kasım tarihlerinde, forevernew.com.tr üzerinden gerçekleşen tüm alışverişlerde yüzde 25 indirim yapılırken, mağazalarda ise puan kazanma imkanı sunuluyor.
 
alisveris2

New Balance
Sporcu performansını maksimuma taşıyan ürünler sunan ve günlük hayatta rahatlığı ve konforu benimseyenlerin tercih ettiği New Balance, seçili ürünlerde uyguladığı %25 indirim ile “Black Friday” coşkusuna eşlik ediyor.
ayakkabi

Oysho
24 Kasım günü Oysho, OYSHO.COM’da ve tüm mağazalarında %20 indirim ile Black Friday’i kutlayacak. O gün yapılan tüm alışverişlerde ise kargo ücretsiz olacak.
oysho
Trendyol
Modayı ulaşılabilir kılan Trendyol, "Sihirli Günler" kapsamında 22-26 Kasım tarihleri arasında seçkin butikleri ve en uygun fiyatları ile alışveriş haftasına öncülük ediyor.
 
online  

Gittigidiyor
Türkiye'nin lider e-ticaret platformu GittiGidiyor'da "Black Friday"e Süper Cuma kampanyasıyla katılıyor. Kampanya kapsamında 24 Kasım Cuma günü GittiGidiyor'daki belirli ürünlerde yüzde 80'e varan oranda indirim uygulanırken, 250 TL ve üzeri alışverişlerde ise altın ve cep telefonu hariç tüm ürünlerde geçerli % 5 indirim fırsatı tüketicileri bekliyor.
online

D&R
Kültür, sanat ve eğlencenin buluşma noktası D&R, 24 Kasım'da gece yarısına kadar Black Friday kapsamında birbirinden özel marka ve ürünlerde efsane indirimlere imza atıyor.

Not: Bonus Card ile yapılan her 500 TL ve üzeri alışverişte 100 TL değerinde D&R Bonus hediye!
dr

Atasun Optik
Birbirinden farklı modellerle dünya markalarına ev sahipliği yapan Atasun Optik "BlackFriday"e özel kampanyası ile 24-25-26 Kasım tarihlerinde Lacoste, Guess, Vogue, Nike ve Carrera markalı güneş gözlüklerinde mevcut % 25 indirime ek % 25 indirim fırsatı sunuyor.
alisveris


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER