28.12.2010

Herkesi mutlu edecek bir hediye: Momento

Sevdiğiniz kişilere birbirinden farklı ve heyecanlı onlarca hediye seçeneği içeren bir Momento hediye kutusu verin ve kararı onlara bırakın. Sizin hediyeniz onların tercihi olsun!

Hediye sunulan kişiye birçok farklı alternatif arasından kendi seçimini yapma fırsatı veren Türkiye’nin ilk ‘Hediye Deneyim Kutusu’ MOMENTO ile artık sevdiklerinize tek seferde 1 değil tam 100 hediye coşkusu yaşatacaksınız.

Herkesi mutlu edecek bir hediye: Momento
Hediye verme alışkanlıklarına getirdiği yenilikçi yaklaşımı ile mutluluğu güzel anlarda bulan, maceracı, farklı deneyimler yaşamaktan çekinmeyen sosyal insanların yeni hediye konsepti olan MOMENTO, kişileri heyecan dolu bir hediye seçme serüvenine sürüklüyor.

Hediye deneyim kutusu
Türkiye’nin ilk hediye deneyim kutusu MOMENTO, spa hizmetlerinden, restoran alternatiflerine, otel konaklamasından, heyecan verici spor aktivitelerine kadar birbirinden farklı onlarca hediye seçeneğini küçük bir kutu içerisinde toplayan bir ‘Güzel Anlar Kataloğu’.

Sevdiklerinize güzel anlar yaşatmak için birbirinden keyifli aktiviteleri toplayan bu katalogla birlikte kutunun içinden bir de hediye kartı çıkıyor. Sevdiklerinize ise hediye kartındaki rezervasyon kodunu kullanarak kataloğun sunduğu onlarca aktivite arasından istediğini seçmek ve yaşamak kalıyor.

Hayatın keyifli fırsatlarını bir araya toplayan kutu: MOMENTO
Hepimiz biliyoruz ki, restoran, SPA, güzellik salonu veya farklı hobi deneyimleri gibi hayata renk katan alternatifler için etrafımızda sayısız seçenek var. Fakat her geçen gün temposu artan dinamik şehir hayatı bütün bu fırsatları değerlendirmemizi imkansızlaştırıyor. MOMENTO ise küçük bir kutu içerisine birbirinden farklı tüm bu alternatifleri sığdırıyor ve üstelik tercihi de hediye sunulan kişiye bırakıyor.

Dünyada 20’den fazla ülkede milyonlarca insanın hediye verme alışkanlığını değiştiren yepyeni ve farklı bir hediye konseptini MOMENTO hayatımıza sokacak. İçinden çıkan katalogda ortalama 100 farklı deneyim seçeneği olan MOMENTO kutusu, hediye sunulan kişiye en çok keyif verecek anı seçme şansı verecek.

Tek bir kutu içerisinde birbirinden farklı onlarca hediye seçeneği sunan MOMENTO, Aralık ayı itibariyle Türkiye’nin seçkin kitapevlerindeki raflarda yerini alıyor. 50 TL, 100 TL ve 160 TL olmak üzere 3 farklı fiyat kategorisindeki MOMENTO hediye deneyim kutusu alternatifleri ile sevdiklerinize başlı başına bir hediye seçme serüveni yaşatacaksınız.

Bu yeni yılda MOMENTO ile hediye vermenin keyfine varacaksınız!
Çoğumuz için yılbaşı hediyesi almak tam bir kabustur. ‘En Güzel' hediyeyi bulmak için bir mağazadan diğerine koşturmak, kalabalıktan alt üst olmuş raflardan aradığını çekip çıkartmak için adeta savaşmak zorunda kalırız.
MOMENTO, yaklaşan yeni yılda sizin için hediye alma ve verme sürecini çok daha keyifli bir hale getirecek. Diğer yandan sevdikleriniz için de çok özel bir hediye seçeneği olacak. MOMENTO ile bu yılbaşında sevdiklerinize hediye olarak, 100 farklı seçenek arasından kendi tercihini yapabileceği bir serüven yaşatabileceksiniz.

MOMENTO nasıl kullanılır?

1. Kutu açılınca- Her MOMENTO kutusunun içinden, ortalama 100 hizmet içeren bir rehber kitapçık ve hediye kartı çıkar.
2. Seçim zamanı- Kişi, ilk adım olarak bu rehber kitapçıkta yer alan aktivitelerden birini seçer.
3. Rezervasyon aşaması- Seçilen aktivite hizmetini veren firma aranarak, hediye kartı üzerindeki kod ile rezervasyon yapılır.
4. Hizmetin kullanımı- Seçtiğiniz aktiviteyi kullanacağınız gün, hediye kartınız ile beraber gidip, anın keyfini çıkartmanız yeterli.
5. Ödeme- Ödeme sırasında ise sadece hediye kartınızı kasaya vermeniz yeterli olacaktır.

MOMENTO ile ilgili daha fazla bilgi için:
Satış noktaları dışında MOMENTO’ya 0212 264 05 11 numaralı telefondan veya www.momento.com.tr’den ulaşabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER