pudra.com 24.06.2010

İbrahim Kutluay bu cumartesi Starcity'de

Türk basketbolunun efsane ismi İbrahim Kutluay 26 Haziran Cumartesi günü StarCity Outlet Center’da çocuklara basketbol öğretecek.

Ülker İçim ve NTV Spor ortaklığıyla düzenlenen Sahaya Çık aktivitesi 26-27 Haziran tarihlerinde İstanbul’un gözde alışveriş merkezi Yenibosna StarCity Outlet Center’da gerçekleştirilecek

İbrahim Kutluay bu cumartesi Starcity'de

Türk basketbolunun efsane ismi İbrahim Kutluay 26 Haziran Cumartesi günü bu etkinliğin davetlisi olarak StarCity Outlet Center’da çocuklara basketbol öğretecek.

11 - 14 yaş grubu çocuklara yönelik yapılacak olan aktivitede, oyunlardan bir tanesi yarışma formatında olacak ve her günün birincisi 2 kişi Gökova İbrahim Kutluay Basketbol Akademisi’nde bir haftalık kurs kazanacak.

Türk basketbolunun efsane ismi ve basketbolsever çocukların sevgilisi İbrahim Kutluay, Ülker İçim ve NTV Spor’un katkılarıyla 26 Haziran Cumartesi akşamı saat 17.00 – 18.00 arası çocuklarla Starcity Outlet Center’da basketbol oynayacak, çocuklara basketbolun inceliklerini anlatacak.

Ayrıca StarCity’de bu hafta sonunda 11 - 14 yaş arası çocuklar için saat 12.00-19.00 saatleri arası 4 farklı basketbol oyunu düzenlenecek. Oyunlardan bir tanesi yarışma formatında olacak ve her gün bu oyunun birincisine Gökova’daki İbrahim Kutluay Basketbol Akademi'den 1 haftalık basketbol kursu hediye edilecek.

Aktiviteye katılım Starcity Alışveriş Merkezi danışmasındaki katılım formları doldurularak gerçekleşecek.
Dünya markalarında 365 gün boyunca çok çeşitli indirim ve fırsatların yer aldığı StarCity Outlet Center’da Beymen Seri Sonu Design, Mudo Outlet, Teknosa gibi büyük mağazalar başta olmak üzere toplam 153 adet mağaza bulunuyor. Derimod, Kiğılı, Home Store, Stefanel, Diesel, Altınyıldız, Network, Koton, Penti, Bilstore, Adidas, Gant, Acquaverde, Carnevale, Retry Designer Outlet, Vepa Outlet, Nike, Hummel, Columbia, Benetton, Mavi Jeans, Little Big, Levis, Divarese, Esse, Bernardo, English Home, Burger King, Mostar Köftecisi, Gratis gibi yüzlerce büyük markanın yer aldığı Starcity, markaları ve fiyatlarıyla tüketicilerin yeni gözdesi haline geldi.


’Sahaya Çık’ programı Ülker İçim ve NTV Spor ortaklığıyla NTV Spor ekranlarında her Cumartesi saat 14:30’da yayınlanmaktadır

Adres: Köyaltı Mevkii Merkez Mahallesi Değirmenbahçe Cad. (Altınyıldız Fabrikası Karşısı) Kavak Sok. No:2 Yenibosna / İstanbul
Telefon: 0 212 603 40 40
www.sahayacik.com
www.starcity.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER