@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.06.2012

İkinci el eşyalar bu cumartesi B-Base'de buluşuyor

Galata'nın en özgün mekanlarından B-Base, bu cumartesi “Garage Sale” düzenliyor. Birbirinden güzel ikinci el kıyafetler, çantalar, ayakkabılar, dekoratif ürünler şaşılacak fiyatlarla sizi bekliyor.

Sizi hem dinlenmek hem sosyalleşmek hem roman okumak ya da roman yazmak, tüm bunları yaparken de fonda çıtır çıtır plak sesine kulak vermenin mümkün olduğu bir mekanla tanıştırıyoruz. Adı, B-Base.

İkinci el eşyalar bu cumartesi B-Base'de buluşuyor

Galata’da Doğan Apartmanı’nın paralelindeki sokakta bulunan B-Base; Mansur Forutan, Tülin Kermen ve Cansu Ayazi’nin ortak ürünü. Buraya haftanın her günü gidebilirsiniz. Ama bu cumartesi mutlaka gitmelisiniz!

Nedenine gelince… B-Base, ayda bir kez “Garage Sale” düzenliyor. Bu cumartesi altıncısı düzenlenecek olan Garage Sale etkinliğinde, herkes kullanmadığı kıyafetlerini ve eşyalarını bavullara doldurup getiriyor ve fiyatlar anlık belirlenerek değiş tokuş yapılıyor.

İlla ki sizin de kıyafet ya da eşya götürmenize gerek yok tabii. Sadece görmek ve satın almak için de gidebilirsiniz B-Base’e. Burada birbirinden güzel ikinci el kıyafetler, çantalar, ayakkabılar, dekoratif ürünler şaşılacak fiyatlarla sizi bekliyor.

Tüketim çılgınlığı her yeri sarmışken ve gardıroplarımız bir kere giyilip atılan kıyafet çöplüğüne dönmüşken ne harika bir geri dönüşüm etkinliği, değil mi?

Tüketimi geri dönüştürme hareketine katılmak için bu cumartesi 10.00-18.00 saatleri arasında B-Base’e uğramak için kendinize mutlaka bir zaman yaratın.

Tarih: 23 Haziran 2012
Saat: 10.00-18.00
B-Base adres: Serdar-ı Ekrem Cad. Dibek Sok. No: 17 Galata/İstanbul


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER