Pudra.com 01.12.2011

İnceltici etkili tayt çıktı!

Yorulmadan, saatlerinizi inceltici kremlere harcamadan sadece giyinerek 10 günde sonuç almak ister misiniz? O halde bu taytlar size göre!

Lytess hızlı inceltici etkili taytlar; vücuttan fazla santimetreleri uzaklaştırmak için üretilmiş bir veya birden çok etken maddenin gün boyunca yavaş yavaş salınarak cilt üzerinde inceltici etki etmesini sağlayan bir kozmetotekstil ürünü. Yepyeni ve mükemmel bir teknoloji ile üretilmiş bu hızlı inceltici taytlar, sıkılaştırıcı tekstil ve inceltici mikrokapsül serumun kombinasyonundan oluşuyor.

İnceltici etkili tayt çıktı!

Lytess hızlı inceltici etkili taytların içersinde farklı yoğunluk ve boyutlarda mikrokapsüller kullanılmıştır. Bunların büyük boyutlu olanları hızlı salınımlı kapsüller olup kullanımın ilk günden itibaren hızlıca etkili olmasını sağlarlar. Küçük boyutlu yavaş salınımlı kapsüller ise uzun süreli etki sağlayan kapsüllerdir ve bu kapsüller sayesinde 20 yıkama boyunca ürünün etkisi devam etmektedir.

İnceltici serumun 3'lü etkisi: Yak-Parçala-At
Tekstil ürününe emdirilmiş mikrokapsüller siz hareket ederken vücudunuz üzerinde sürtünerek parçalanır ve aktif kozmetik içerik gün boyunca etki eder. Ürün içersinde her cm2'ye hapsedilmiş milyonlarca mikrokapsül vücut hareket ettikçe açılır ve aktif kozmetikler ortaya çıkar. Aktif maddeler cilt üzerinde emilir ve yağ yakıcı, parçalanan yağları boşaltıcı, yağ depolanmasını engelleyici olmak üzere sunduğu üçlü kozmetik etkisi ile bacak, basen ve karın bölgenizde istediğiniz incelmeyi sadece 10 gün gibi kısa bir sürede sağlar.

Paraben içermiyor
Paraben içermeyen özel kozmetik formülü; yağ yakışını hızlandırıcı Forskolin ve Kafein, dokulardaki fazla yağların boşaltılmasına yardımcı olan Çoban Püskülü ve Ginko Biloba ekstreleri, yağ depolanmasının önleyen Çin Anasonu ve Karabuğday ekstrelerinden oluşmaktadır.
Aynı zamanda içeriğindeki Shea(karite)Yağı sayesinde cildi yoğun bir şekilde nemlendirip yumuşatmaktadır.

Sadece giy ve hareket et
Kozmetik ve tekstilin buluştuğu Lytess’in, 10 gün süre ile günde 8 saat giyildiğinde kalçadan 2,03 cm üst bacak bölgesinden 1,4 cm incelme sağlandığı klinik olarak kanıtlanmıştır. Ürünü kullanırken yapılan tüm hareketler ve egzersizler incelmeye ekstra katkılar sağlayacaktır.

Benzerlerinden çok farklı, pratik, rahat ve mucizevi Lytess Hızlı İnceltici Etkili Taytlar ‘‘DİKİŞSİZ PETEK ÖRGÜ TEKNİĞİ’’ ile üretilmiştir. Bu teknikle özel polyamid ve elastanlar adeta ikinci bir cilt gibi vücudu sarar. İnce dokusuyla kıyafetlerin içine iç giyim olarak rahatlıkla giyildiği gibi mat ve sıkı örgü kalitesi ile dış giyim olarak da kullanılabilir.
Kısa, kapri ve fuzo olmak üzere 3 farklı boydaki modelleriyle satışa sunulan Lytess Hızlı İnceltici Etkili Taytlar sadece eczanelerde satışa sunulmaktadır.

Kısa tayt:119 TL
Kapri tayt: 129 TL
Fuzo uzun tayt: 149 TL


Detaylı bilgi için: www.alderma.net


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER