@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.03.2013

İtalyan moda markası Liu Jo Türkiye'de!

İstanbul'da bir İtalyan rüzgarı esiyor. Vepa Group'un Türkiye'ye getirdiği İtalyan tekstil ve aksesuar markası Liu Jo ilk mağazalarını Akmerkez ve Kanyon'da açtı.

İtalyan markası Liu Jo Türkiye'de! İlk mağazalarını Akmerkez ve Kanyon'da 14 Mart'ta açan marka, 90’lı yılların ortasında Marco ve Vannis Marchi kardeşler tarafından kuruldu. Triko koleksiyonuyla moda sektörüne adım atan Liu Jo, 2000 yılında İtalya'da pek çok mağaza açmıştı ve yavaş yavaş tüm dünyada tanınmaya başlamıştı. İtalyan işçiliği, nefis kumaş tercihleri ve tabii ki tasarımdaki yaratıcılığı Liu Jo'nun en çok öne çıkan özellikleri... Liu Jo tasarımlarında hem doğudan hem batıdan ilham alan ama sofistike İtalyan kimliğinden uzaklaşmayan bir çizgi göreceksiniz.

İtalyan moda markası Liu Jo Türkiye'de!

Vepa Group tarafından Türkiye'ye getirilen Liu Jo'nun 2013 marka yüzü bilin bakalım kim? Evet dünyadaki en önemli trend belirleyicilerden biri olarak kabul edilen Kate Moss Liu Jo'nun kampanya yüzü oldu.

2013 İlkbahar Yaz koleksiyonlarında çok kadınsı ve göz alıcı bir tema hakim. Jean'leri ile de tanınan markanın orijinal jean'leri sokak modasından ilham alıyor.

Aksesuarlar Liu Jo'nun ana alanlarından biri, tüm dünyada sadece aksesuar satan mağazaları da var. Bu yüzden aksesuar alışverişinizde mutlaka Liu Jo'ya uğramanızı tavsiye ederiz.

Liu Jo Türkiye
Akmerkez Tel: 0212 282 1296
Kanyon Tel: 0212 353 0820
www.facebook.com/LiuJoTurkiye


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER