@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.12.2015

Kıyafetleriniz başkalarının yüzünü güldürsün

Evinizde bulunan fazlalıklardan şikayet ediyor ama nasıl elden çıkaracağınızı bilmiyorsanız Pudra.com'un önerisine kulak verin.

Hepimizin kullanmadığı, bir köşede sırasını bekleyen ya da bir gün giyerim diye beklettiği eşyaları var. Elinizdeki fazla kıyafetleri bağışlamak istiyor ama nereye vereceğinizi bilemiyorsanız size güzel bir önerimiz var. Fazla eşyalarınızı, hiç giymediğiniz kıyafetlerinizi, az kullanılmış çanta ve ayakkabılarınızı satarak elde ettiğiniz gelir ile vakıflara bağış yapabilirsiniz. Birçok vakıf, ikinci el kıyafet ve eşya yerine para bağışı kabul ediyor. Siz de kullanmadığınız eşyalarınızın bir işe yaradığını hissetmek için ikinci el satış deneyimini tecrübe edebilirsiniz.

Fazla eşyalarınız başkalarının yüzünü güldürsün

Kıyafet ya da aksesuarlarımı nasıl satarım diye merak ediyorsanız sizi Pudra Shop ile tanıştıralım. İkinci el ya da kullanılmamış eşyalarınızı satabileceğiniz kadınlara özel bir pazar yeri olan Pudra Shop’ta mobil cihazlarınızı kullanarak da satış veya alım yapabilirsiniz. Instagram’a fotoğraf yüklemek kadar pratik olan Pudra Shop’a göz atın ve dolabınızdaki satmaya başlayın. 

Kullanmadığımız eşyaların satışından elde edeceğimiz geliri Tema Vakfı'na bağışlayıp yeni fidanların yeşermesine, TEGV, AÇEV, TOÇEV'e bağış yaparak çocuklarımızın eğitimine ya da LÖSEV'e, KAÇUV'a destek olarak çocuklarımızın iyileşmesine katkıda bulunabilirsiniz. Sizin için bu eşyalarınızın hayırlı bir işe vesile olacağını bilmek etkili bir motivasyon olabilir. Satıştan kazandığınız geliri vakıflara bağışlayacağınız gibi ihtiyacı olan birine elden de verebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER