pudra.com 11.10.2010

Kürk ceketin en şık ve hesaplısı Missİst’te!

Bu kış kürk yelekler kadınlar için dayanılmaz bir cazibe yaratıyor. Kürkte en trendi tasarımları, en zengin çeşitler ve fiyatlarla yine Missİst sunuyor.

Bu yıl kürk ceketler, yelekler ve bolerolar, günlük giyimden iş giyimine kadar, her tercihte ideal bir şıklık yarattı. Kumaş pantolon, skinny jean, yün etek ya da havuç pantolon... Üzerine bir kürk giydiğinizde, çok cool ve şıksınız! Başka bir çabaya gerek yok.

Kürk ceketin en şık ve hesaplısı Missİst’te!


Kendini “Chiceconomic” marka olarak tanımlayan Missİst, bu kış kreasyonunda tüm kürk ürünlerinde de yine son sözü söyledi: En yeni trendleri, en dayanılmaz fiyatlarla sundu! Yalnızca 39,90 TL’den başlayan fiyatlarla, hemen kürk alışverişine başlayabilirsiniz!

Kış için gerekli tüm ihtiyaçlarınızı, kendinizi ve cebinizi hiç yormadan www.missist.com adresinden, bol bol yapabilirsiniz.

Kuruluşundan bu yana, 1 yılda hızlı büyüyen Missİst, şu anda www.missist.com adresinden, online satışın yanında, bazı YKM mağazalarında ve farklı şehirlerdeki şubelerinde satış yapıyor. Aynı zamanda özel alışveriş kulüpleri ile kampanyalar düzenliyor.

Missİst’in ürünlerini hemen görmek ve online alışverişe başlamak istiyorsanız: www.missist.com
Telefonla alışveriş için: Acil Sipariş Hattı 0 212 217 99 88


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER