14.01.2019

Levi's en yeni mağazasını Print Bar hizmeti ile Zorlu Center'da açtı!

Levi's® İstanbul'daki en yeni mağazasını, Türkiye'de bir ilk olan Levi’s® Print Bar hizmetiyle Zorlu Center AVM’de açtı.

Levi’s® İstanbul’daki en yeni mağazasını, Türkiye’de bir ilk olan Levi’s® Print Bar hizmetiyle Zorlu Center AVM’de açtı. Zorlu Center AVM’de açılan en yeni Levi’s® mağazası, markanın özgün dünyasını yansıtan özel bir konseptle 270 m2’lik bir alana yayılıyor. Markanın benzersiz ve kişiselleştirilmiş bir alışveriş deneyimi vadeden mağazası içeriye adım attığınız andan itibaren canlı, genç ve cool bir atmosferle sizi karşılıyor.

LEVI’S® artık Zorlu Center'da!

Sadece Zorlu Center AVM mağazasında bulunan lounge alanıyla Levi’s®, ziyaretçilerine tadını çıkarabilecekleri, konforlu bir alışveriş deneyimi sunuyor. Bu lounge’ta, kuruluşundan beri Levi’s® DNA’sının bir parçası olarak sürdürülebilirliğe verilen önemin göstergesi niteliğinde, sanatçı Fırat Neziroğlu tarafından geri dönüştürülmüş denim’lerle tasarlanan el dokuması ikonik batwing logo da sergileniyor.
 
Levi's

İnovatif teknolojiyi ve kişiselleştirme deneyimini kimliği haline getiren Levi’s®, Türkiye’de ilk defa bu mağazada yer alan Levi’s® Print Bar hizmetiyle sevenlerine kendi Levi's® tişörtlerini yaratmalarına imkanı sunan, son derece etkileyici bir deneyim sunuyor.

Levi's Print Bar
Kendini ifade etmenin zirvesinde üç farklı tasarım stiline sahip: adınızı en üste taşıyan kişiselleştirilmiş bir Levi's® batwing logosu, daha ince bir dokunuşla isminizin baş harfleri ve ikonik batwing logosunun sınırlı sayıda grafik tasarımları... Bu hizmet, ziyaretçilere tasarımlarını seçme işleminden ürünün birkaç dakika içinde basılmasını izlemeye kadar eşsiz ve etkileşimli bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

Levi’s® Tailor Shop köşesinde ise usta sanatçı/terziler, denim hayranlarının en sevdikleri parçaları ya da yeni Levi’s® trucker ceket ve jean’lerini kendi tarzlarına göre yorumlamalarına yardımcı oluyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER