pudra.com 05.04.2011

Levi’s® renkli gömleklerle hafifleyin!

Tüy gibi hafif, incecik ve yumuşacık… Levi’s® İlkbahar Yaz 2011 Koleksiyonu’ndaki gömlekler, bahar ayları ve yaz gecelerinin favorisi oluyor.

Uçuk renklerdeki ve güneşten solmuş tarzdaki Levi’s® chambray gömleklerin hem kadınlar hem de erkekler için farklı modelleri var. Kendisi de Kaliforniya’da doğmuş bir marka olan Levi’s®, 2011 yazında “California Dreaming”, yani “Kaliforniya Rüyası” temasını işliyor. Hiçbir şeyin olanaksız olmadığı ve hayallerin gerçeğe dönüşebildiği Kaliforniya’nın parlak güneşi Levi’s® chambray gömleklerde de yansımasını bulunuyor.

Levi’s® renkli gömleklerle hafifleyin!

Tüy gibi hafif, incecik ve yumuşacık Levi’s® gömlekler, uçuk renkleriyle bahar ayları ve yaz gecelerine çok yakışıyor. Üzerinizden çıkartmak istemeyeceğiniz kadar yumuşak ve rahat olan bu gömlekler hem kadınlar hem de erkekler için şehirli ve casual görünümün tamamlayıcısı oluyor.



Levi’s®’ın 2011 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonu’ndaki uçuk mavi, uçuk pembe ve uçuk sarı renklerde yarım kolu ve kısa kollu chambray gömlekler denim etekler, jeanler ve cut-off şortlarla mükemmel şekilde kombinleniyor.



Erkek koleksiyonundaki Levi’s® chambray gömlekler ise güneşten solmuş tarzda uçuk mavi, düz mavi soluk mavi ve pop renkleriyle dikkat çekiyor. Jaen pantolon ve şortlarla birlikte giyildiğinde klasik havalı Amerikan görünümünü yansıtıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER