@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.11.2009

Lüks tüketimin adresi "limango" da kampanya haftası!

En seçkin markalar yüzde 50’den başlayan indirimlerle limango.com.tr’de...

Türkiye’yi gerçek "private shopping" keyfi ile tanıştıran limango.com.tr, büyük indirimlerle üyelerinin yüzlerini güldürmeye devam ediyor. İşte limango.com.tr’nin 2 Kasım - 8 Kasım tarihleri arasında geçerli olan, yüzde 50’den başlayan indirimlerle sunacağı kampanyadaki markaları: Shiseido, Villeroy&Boch, Sword, Leg Avenue, AKG ve Jimmy Key.

Lüks tüketimin adresi

170.000 üyeye ulaşan ve arayüzünü yenileyerek kullanıcı dostu yepyeni bir tasarıma bürünen limango.com.tr, alışverişlerinde kaliteden taviz vermek istemeyenlerin tercihi olmaya devam ediyor.

Dikkat hediye çeki çıkabilir!
Yenilenen arayüzü ile üyelerin site tasarımının tema rengini belirleyerek kişisel ana sayfalarını oluşturabildikleri limango.com.tr, sürprizlerine de devam ediyor. limango.com.tr’de dolaşırken karşınıza aniden bir hediye çeki çıkabilir. Gün içerisinde farklı saatlerde rastlayabileceğiniz ve 20 TL’ye varabilen bu sürpriz hediye çekleri, yalnızca o anda siteyi ziyaret edenlere ve bir saat süreyle geçerli olmak üzere sunuluyor. Böylece limango.com.tr kullanıcıları günün her anında sürprizlerle karşılaşmaya devam ediyorlar.



limango.com.tr’den yalnızca limango üyeleri alışveriş yapabiliyor. Bunun için de limango.com.tr üyesi bir tanıdığınızdan davet almanız gerekiyor. Eğer limango’ya üye olan bir tanıdığınız varsa, sitedeki forma onun e-posta adresini yazarak başvuruda bulunabiliyorsunuz. Eğer limango üyesi bir tanıdığınız yoksa o zaman da sitedeki formu doldurarak başvuru yapıyorsunuz. Bunun ardından başvurunuz limango tarafından inceleniyor ve üyeliğiniz konusunda tarafınıza bilgi iletiliyor. Üyelik onayından sonra arkadaş ve dostlarını limango’ya davet edenleri ise benzersiz bir sürpriz bekliyor. Davet üzerine gelen her yeni üye, limango.com.tr’de yaptığı ilk alışverişle birlikte davet sahibine 10 TL alışveriş çeki kazandırıyor. Kısacası ne kadar çok arkadaşınızı ya da yakınınızı limango üyesi yaparsanız, onların alışverişleriyle birlikte siz de kazanıyorsunuz.

Üyeliğin ücretsiz olduğu limango.com.tr’de kullanılan 3D Secure sistemi sayesinde tüm alışverişler en yüksek güvenlik seviyesinde gerçekleşiyor. Yapılan alışverişlerde kredi kartlarına peşin fiyatına 3 ila 6 ay arasında değişen taksit seçenekleri de sunuluyor.

limango hakkında:
limango, ilk olarak 2007 yılında Almanya’da limango.de adresinde faaliyete geçmiş bir “private shopping” platformu. limango.de internet mağazası, 2009 yılının başında dünyanın en büyük perakende şirketlerinden Otto Group tarafından satın alınarak faaliyetlerini genişletmeye başladı. limango’nun Almanya’dan sonra ilk yatırım yaptığı ülke Türkiye oldu ve limango.com.tr 2009’un nisan ayında kullanıma açıldı. limango.com.tr, Otto Group’un Türkiye’deki ilk ve tek internet yatırımı konumunda bulunuyor. Türk tüketicisini gerçek “private shopping” (özel alışveriş) kavramıyla tanıştıran Otto Group, limango.com.tr ile alışverişe ve modaya özel bir anlam katıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER