@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.12.2015

Uygun fiyatlı lüks markalar Markobs'ta

Lüksü ulaşılabilir hale getiren Markobs, ikinci el, vintage ve hiç kullanılmamış seçili tasarım ürünleri ile Pudra Shop’ta satışta.

Modayı takip eden, marka ürünleri ulaşılabilir fiyatlar ile satın almak isteyen kadınlara yepyeni bir alışveriş deneyimi sunan Markobs, lüks markaları çok uygun fiyatlarla moda tutkunlarının beğenisine sunuyor. Özel bir seçkiye sahip markaları ulaşılabilir fiyatlarla bulabileceğiniz Markobs’ta ikinci el ve Vintage’ın yanı sıra yeni ve etiketli ürünler de bulunuyor.

Uygun fiyatlı lüks markalar Markobs’ta
 
Louis Vuitton’dan Dior’a, Bottega Veneta’dan Tory Burch’e kadar oldukça geniş bir marka seçkisi bulunan Markobs, kullanıcılarına tüm ürünlerde orijinallik garantisi sunuyor. Satış fiyatları üzerinden %80'e varan indirimlerle satışa sunulan ürünler 50 ile 4000 TL arasında çeşitlilik gösteriyor.
 
Markobs ürünleri Pudra Shop'ta satışta​
Chanel Vintage küpelerden Mansur Gavriel Bucket Bag’e kadar birçok farklı parça bulabileceğiniz Markobs’un ürünleri artık Pudra Shop’ta satışta. Tek bir tıkla satın alabileceğiniz Pudra Shop’u mobil cihazlarınızda da rahatlıkla kullanabilir ve dünya markalarına çok uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.
 
Lüks markaların ulaşılabilir parçalarını gardırobunuza eklemek, geçmiş sezonlarda kaçırdığınız ürünleri satın almak ve modayı yakından takip etmek için Markobs’un ürünlerine mutlaka göz atın.
 
PUDRA SHOP’TA EN ÇOK BEĞENDİĞİMİZ MARKOBS ÜRÜNLERİ
 
{urun[591,497,448,623,376,377]}



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER