pudra.com 15.07.2010

Matraş'ta indirim çanları çalıyor!

Klasik ve modern çizgileri buluşturan koleksiyonda yer alan çantalara yüzde 30’a varan indirimle; ayakkabılara ise yüzde 50 indirimle sahip olabilirsiniz.

Matraş’ın 2010 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu indirimli fiyatlarıyla yüz güldürüyor. Klasik ve modern çizgileri buluşturan koleksiyonda yer alan çantalara yüzde 30’a varan indirimle; ayakkabılara ise yüzde 50 indirimle sahip olabilirsiniz.

Matraş'ta indirim çanları çalıyor!

Matraş’ın 2010 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda beyaz, siyah, gri ve kahve tonları gibi renklerin yanı sıra kırmızı, fuşya, sarı, mor, mavi, açık pembe gibi iddialı renklerde hazırlanan çantalar bulmak mümkün. Yumuşacık napa derisiden üretilen lame, dore, bakır renkli çantalar ve clutch’lar da yüzde 50’ye varan indirimli fiyatlarıyla Matraş mağazalarında moda tutkunlarını bekliyor.



Matraş’ın ilkbahar-yaz ayakkabı koleksiyonu ise markanın çantalarıyla kombinlenebilecek tasarımlardan oluşuyor. Turkuaz, fıstık yeşili, beyaz, kırmızı, pembe, siyah ve sarı renklerin hakim olduğu koleksiyonda dolgu topuklu ve yüksek ökçeli ayakkabıların yanı sıra günlük hayatın vazgeçilmezi babetler de bulunuyor. Süet, rugan, mat deri gibi farklı malzemelerden tasarlanan ayakkabılara, indirimli fiyatlarla sahip olup gelecek yaza da hazırlık yapabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER