@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.11.2009

Matraş'tan bayrama özel indirim

Bayrama özel belirli ürünlerde yüzde 50’ye varan indirimler sunan marka tüm deri tutkunlarını Matraş mağazalarına davet ediyor.

Matraş bu kış klasik ve modern çizgileri bir arada buluşturan deri ceketler, montlar, ayakkabılar, çantalar ve göz alıcı tasarımlarıyla şıklığınıza şıklık katıyor. Matraş’da klasik modellerin yanı sıra trençkotlar, spor montlar ve klasik blazer ceketlerden oluşan birbirinden şık tasarımlar bulunuyor. Ceket ve montlarla kombin edilebileceğiniz ayakkabı, çanta ve aksesuvar alternatifleri de Matraş sonbahar kış 2009-2010 koleksiyonunda yer alıyor. Bayrama özel belirli ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim kampanyası ile beğendiğiniz tüm bu ürünlere sahip olabilirsiniz.

Matraş'tan bayrama özel indirim



Sonbahar kış 2009-2010 koleksiyonunda yılan derisi, krokodil baskılar ve antik deriler, hem gündüz hem gece kullanabilen rahat formlar, klasik çantalarla bir arada sunuluyor.

Matraş kadın modelleri feminen çizgilerden oluşuyor. Gri ve vizon renklerin ağırlıklı olarak kullanıldığı koleksiyonda, "femme fatale" çizmelerin yanı sıra çalışırken, dans ederken rahat olmak isteyen bayanlar için konfor, rahat ve dolgu topuklu modeller hem sezonun hem de yeni yılın vazgeçilmezlerinden...


Mağazalar:
Akmerkez
İstinyepark
Palladium
Galleria


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER