10.02.2011

Miss Me’den sıkı bir koleksiyon

Fark yaratmayı sevenlerin markası Miss Me’nin renkli ilkbahar-yaz koleksiyonu Monotrend.com’da!

Modern kadının ihtiyaçlarına hitap eden Miss Me tasarımları, rahatlığı ön plana çıkarırken modadan da ödün vermiyor. Miss Me’nin 2011 ilkbahar yaz koleksiyonunda kadının güzelliğini vurgulayan ve ona çekicilik katan skinny jean’ler ön plana çıkıyor. Belirgin dikişler ve arka ceplerdeki kristal işlemeler, Miss Me jean’lerine kişilik kazandıran başlıca özellikler olarak göze çarpıyor. Miss Me’nin ilkbahar-yaz koleksiyonunda ayrıca, uçuşan kumaşlarıyla gece elbiseleri, tül ve saten bluzlar, işlemeli tişörtler, stretch pantolonlar da yer alıyor.

Miss Me’den sıkı bir koleksiyon

Fark yaratmayı sevenler için Amerika’nın önde gelen giyim markası Miss Me, Monotrend.com farkıyla ilk kez Türkiye’de. Oturduğunuz yerden rahatsız edilmeden alışveriş yapmanın keyfine varmak için hemen online mağaza www.monotrend.com adresine tıklayın ve Miss Me dünyası ile tanışın.



MONOTREND.COM’DAN ALIŞVERİŞ YAPMANIN AVANTAJLARI
www.monotrend.com sitesine üye olduğunuzda, anında 10 TL’lik indirim kuponu, tüm alışverişlerinizde MonoPuan kazanabiliyor, kampanya ve indirimlerden de anında haberdar oluyorsunuz. Ayrıca “Üye Olmadan Hızlı Alışveriş" seçeneği ile sisteme üye olmadan da dilediğiniz ürünü sepetinize ekleyerek satın alabiliyorsunuz.

Monotrend.com'a üye olduktan sonra ilk alışverişinizde ve alışveriş yaptıkça toplam tutar üzerinden kazandığınız "MonoPuan"larınızı ister biriktiriyor isterseniz de bir sonraki alışverişinizde kullanabiliyorsunuz. Üstelik Monotrend’den seçtiğiniz ürün, ücretsiz kargo hizmeti ile evinize kadar ulaştırılıyor.

www.monotrend.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER