Pudra.com 09.08.2011

Moda alışveriş sitesi: www.lilabella.com

Los Angeles ve İstanbul merkezli kurulan lilabella.com, dünyaca ünlü markalardan gelecek vaat eden genç tasarımcılara kadar modanın farklı dinamiklerini oluşturan koleksiyonları üyeleriyle buluşturuyor

Çok geniş bir moda çerçevesinden ürün yapısı belirlenen lilabella.com’da sadece seçilmiş parçalara yer veriliyor. Üyeleriyle adeta arkadaşmışçasına iletişimde olan sitede, onların yorumları doğrultusunda istedikleri kadın, erkek, çocuk marka ve ürünleri ile ev aksesuvarlarına yer veriliyor. Ayrıca Los Angeles merkezli eksper alışveriş ekibi, dünyanın farklı noktalarından lilabella dostları için ürünler araştırıp getiriyor.

Moda alışveriş sitesi: www.lilabella.com

Blog bölümü Milano'da hazırlanıyor
"Lilabella friends picks” bölümünde lilabella.com’un beğendiği stil sahibi kişilerin, moda editörlerinin, tasarımcıların yaşam tarzlarıyla ilgili cevapları ve ürün seçimleri yer alıyor. Milano’da hazırlanan blog bölümü, restoranlardan spa'lara kadar şehrin temposunu yansıtan küçük alışveriş ipuçlarını da sunuyor. Çok yakın zamanda gerçekleştirilecek “Lilabella YoungArts” bölümündeyse genç tasarımcılar, amatör sanatçılar ürünlerini üyelerle buluşturacak.

Lilabella.com’da ilk olarak Tory Burch, Michael Kors, Ralph Lauren, Coach, American Apparel, Victoria’s Secret, DKNY, Calvin Klein gibi markaların ürünleri yer alıyor.


www.lilabella.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER