Pudra.com 24.06.2014

Modanın kalbi Mizu'da atıyor

Farklı markaları bünyesinde barındıran Mizu, şimdi de kendi markası MizuCollection ile modanın en yeni trendlerini sunuyor.

Yenilenmek iyidir. Bunu bir de kaliteli ve ekonomik bir şekilde yapabiliyorsanız şanslısınız demektir. Farklı markaların bünyesinde barındıran Mizu, şimdi de kendi

Modanın kalbi Mizu'da atıyor
markası MizuCollection ile modanın en yeni trendlerini sunuyor. "Her gün başka bir sen" mottosu ile yola çıkan marka, monotonluğa ve sıradanlığa meydan okuyor. Bu koleksiyonda yenilik var, dinamizm var ve değişim var. Her gün farklı bir tarzla, olmak istediğiniz kişiyi yaratmanız için pek çok seçenek arasında seçim yapmak size kalmış.

Mizu Collection’da özgün tasarımları çekici detaylarla sunuluyor. Popüler kültürü, trendleri ve modern hayatı yakından takip eden bir tasarım ekibi tarafından yaratılan koleksiyonda sezonun en özel trendleri yer bulmuş. Üstelik her parça uygun fiyatlarla sunuluyor. Floral ve etnik desenler, transparan detaylar, skater etekler, lazer kesim bluzlar, dolgu topuk ayakkabılar, son dönemlerde yeniden popüler olan loafer ayakkabılar, stiletto’lar ve kısa üstler koleksiyonun ana temasını oluşturuyor. 2014 modasının diğer anahtar parçalarını da Mizu Collection’da bulabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER