26.01.2011

Monotrend.com'da yüzde 50 indirim!

Oturduğunuz yerden rahatsız edilmeden Sevgililer Günü alışverişi yapmanın keyfine varmak için hemen www.monotrend.com adresine tıklayın, yüzde 50 indirimle alışveriş yapın!

14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilinizle geçireceğiniz çok özel anlara online moda mağazası Monotrend.com’la hazırlanın. Çünkü Monotrend.com, İtalyan giyim markası Siste’s ve Motel ile Amerikan giyim markası Miss Me ürünlerini, en yeni model seçenekleri ve geniş satın alma alternatifleriyle, üstelik yüzde 50 indirimli olarak beğeninize sunuyor.

Monotrend.com'da yüzde 50 indirim!

Oturduğunuz yerden rahatsız edilmeden Sevgililer Günü alışverişi yapmanın keyfine varmak için hemen www.monotrend.com adresine tıklayın ve elbise, bluz, ceket, palto, pantolondan oluşan yüzlerce son moda orijinal ürün arasından seçiminizi yapın. Seçtiğiniz ürün Monotrend tarafından ücretsiz olarak evinize ulaştırılırken, size de geriye sevgilinizle geçireceğiniz romantik dakikalara odaklanmak kalsın.

Monotrend.com'dan alışveriş yapmanın avantajları
www.monotrend.com sitesine üye olduğunuzda, anında 10 TL’lik indirim kuponu, tüm alışverişlerinizde MonoPuan kazanabiliyor, kampanya ve indirimlerden de anında haberdar oluyorsunuz. Ayrıca “Üye Olmadan Hızlı Alışveriş" seçeneği ile sisteme üye olmadan da dilediğiniz ürünü sepetinize ekleyerek satın alabiliyorsunuz.

Monotrend.com'a üye olduktan sonra ilk alışverişinizde ve alışveriş yaptıkça toplam tutar üzerinden kazandığınız "MonoPuan"larınızı ister biriktiriyor isterseniz de bir sonraki alışverişinizde kullanabiliyorsunuz.


Monotrend.com'daki dünya markaları

Miss me:
Miss Me, tanımlanması mümkün olmayan modern kadını, bütün karakter ve moda boyutlarıyla ortaya koymak için ilk koleksiyonunu 2001 baharında müşterilerine sundu. Modern kadının birçok değişik özelliğini kapsayan Miss Me tasarımlarını bu tutku, karakter ve kültüre sahip olanlar için yapıyor. Günlük kullanım ve gece hayatı için iki değişik çizgi yaratan Miss Me, rahatlığı ön plana çıkarırken modadan ödün vermeyerek herkesin dolabındaki özel yerini aldı.
2008 baharıyla Miss Me tarafından sunulan MM Couture koleksiyonu, kadının modern yaşamdaki güzelliğini ve çekiciliğini temsil ediyor. Geleceği yansıtan tasarımları ön plana çıkaran koleksiyon, Miss Me kadınının moda anlayışını yansıtıyor: O, her zaman geleceği görür ve her zaman gelecek için hazırdır!

Motel:
Orijinal el yapımı tasarımlar, alışılmadık kombinasyonlar ve her detaya ayrıca gösterilen ilgi, Motel'in eşsiz ve kendine has stilini oluşturuyor. Motel her zaman yenilikçi, çekici, sürekli kendini geliştiren modern İtalyan üretimi bir marka olarak tasarımlarını sunuyor.

Siste’s:
İş dünyasında yenilikçi ve sıra dışı olma hevesini modaya olan tutkusuyla başarılı bir şekilde birleştirmiş olan Siste's, anavatanı İtalya'da ve uluslararası arenada markayı kadın örme moda giyiminin öncüleri arasına soktu.
1950'lerden gelen aile moda geleneğini arkasına alan Siste's, her zaman yeniliklere uyum sağladı ve modanın yönünü çizdi. Siste's'in başarısının faktörleri, her zaman en iyi kalite-fiyat oranını hedeflemesi, şık ve seçkin tasarımlarının kaliteli kumaşlarla olan uyumu ve dağıtım sırasında pazar ile iletişim içinde olmayı gözetmesi oldu.
Günümüzde Siste's, sürekli devam eden kalite arayışı ve araştırmaları ile bir moda devrimini, her kadında kadın ruhunu kutsayan seçkin ve şık tasarımlarıyla sunuyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER