pudra.com 12.10.2010

Mudo'dan jean koleksiyonu

Mudo Fts64 ve Mudo Collection 2010 2011 Sonbahar Kış sezonu koleksiyonlarında sıkça görülen jeanler, haftaiçi ofiste giyebilecek şık seçenekler sunarken, haftasonu için de zengin alternatifler öneriyor.

Mudo, 2010 2011 Sonbahar Kış koleksiyonunda denim pantolon, etek, şort ve gömleklerden oluşan jean ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Alt gruplarda; slim fit, skiny, legging, boot cut, flare cut olarak pek çok farklı kesimde her zevke uygun jean pantolon bulmak mümkün. Mudo, müşterisinin jean koleksiyonu ile denim rahatlığını geceden gündüze taşımasını sağlıyor. Yapılacak küçük değişimler ve farklı bir kombinle gündüz kullandığınız denim elbise veya pantolonunuz akşam şık bir davette göz kamaştırmanızı sağlayabilir.

Mudo'dan jean koleksiyonu

Hemen hemen tüm jeanlerde olmasına dikkat ettiğimiz esneklik ise Mudo kadınına ekstra rahatlık sunuyor. Özellikle yıpratmalı, yıkamalı ve vintage görünümlü denimler ile daha modern ve yeni bir görünüm sergileniyor.



Mudo erkeği
Mudo erkeği de jean modasından nasibini alıyor, Mudo erkeğine 2010 2011 Sonbahar Kış koleksiyonunda oldukça geniş bir denim grubu sunuluyor. Özellikle jean pantolonlarda Slim, Regular ve Loose olmak üzere 3 farklı kesimde, her zevke uygun seçenek bulmak mümkün.

Füme, gri ve koyu lacivert tonları kullanılan hafif yıkamalı slim fit jeanler, koleksiyondaki hemen hemen bütün diğer parçalarla bir araya gelebiliyor. Bu Mudo erkeğine, haftaiçi ofiste giyebileceği şık seçenekler sunarken, haftasonu için de zengin alternatifler öneriyor. Ayrıca yoğun yıkamalar ve rahat kalıplar koleksiyonun genç ve dinamik tarafındaki yerini alıyor. Denim grubunu destekleyen ekose gömlekler, baskılı t-shirtler, waffle sweatler, çizgili triko grubu, dolgulu mont ve yelekleri de şık Mudo erkeğine modern bir görünüm kazandırıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER