Pudra.com 11.07.2014

NiYO'nun yeni unisex sırt çantalarıyla tanışın

Erkek giyim moda tasarımcısı Niyazi Erdoğan, yeni markası NiYO için İstanbul sokaklarından aldığı ilhamla ve piksel desenleriyle unisex bir koleksiyon tasarladı.

Türkiye'de erkek giyim tasarımcısı denince akla gelen ilk isimlerden biri şüphesiz ki Niyazi Erdoğan. Sırt çantaları ve şehir giyimine yönelik tamamlayıcı parçalarını NiYO by Niyazi Erdoğan markası altında birleştiren modacı, şehir yaşamını kucaklamaya hazırlanıyor.

NiYO'nun yeni unisex sırt çantalarıyla tanışın

Niyazi Erdoğan’ın yenilikçi stil ve benzersiz tasarımlarını bir araya getirdiği NiYO markası, ilk koleksiyonunda doğayı ve farklı kültürleri yansıtan desenleri, piksel dokunuşları ile anlatıyor. NiYO, 7 desenden oluşan unisex bir koleksiyon sunuyor. Böylece Niyazi Erdoğan, koleksiyonlarını yakından takip edenlerin ve kadınlar için bir koleksiyon bekleyenlerin talebine de yanıt veriyor.

Niyazi Erdoğan sırt çantası tutkusunu Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’da tanıttığı İlkbahar/Yaz 2014 koleksiyonuyla göstermişti. Markanın imzası haline gelen piksel desenini turunç formuyla yorumlayan modacı, turunç desenli sırt çantasıyla büyük beğeni toplamıştı. İstanbul sokaklarından ilham alan ve tamamen İstanbul’da üretilen bu NiYO koleksiyonunda da gündelik giyimin tamamlayıcısı olmaya aday sırt çantalarına ve tişörtlere yer veriyor. Koleksiyonun sadece Bywonderland'de satışa çıkacağını da belirtelim.
bywonderland.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER