Pudra.com 28.06.2012

Norveç’in dünyaca ünlü ayakkabı markası SWIMS Türkiye'de!

Norveç'in dünyaca ünlü ayakabı markası SWIMS farklı tasarımları ile Türkiye'de. Birçok renk seçeneği bulunan ve su gerçirmeyen loafer ayakkabıların, "Penny Loafer", "Lace Loafer" ve "Flat Loafer" olmak üzere 3 farklı modeli bulunuyor.

Norveç’in ılıman ve bol yağmurlu ikliminden ilham alınarak tasarlanan, dünyada "Enjoy The Weather" sloganı ile tanınan SWIMS Türkiye’de. Özünde şıklığı, rahatlığı ve pratikliği barındıran marka su geçirmeyen, birbirinden renkli ve özel ayakkabı tasarımlarına sahip.

Norveç’in dünyaca ünlü ayakkabı markası SWIMS Türkiye'de!

SWIMS
, markanın kurucusu ve tasarımcısı olan Johan Ringdal’ın klasik tarz, estetik ve fonksiyonel ürünlere olan merakından doğdu. Johan Ringdal yolculuğuna şık, pratik ve antibakteriyel kauçuktan üretilen su geçirmez, ayakkabılar üzerine giyilebilen tasarımlarını "Modern Galoshes" adıyla tüketicinin beğenisine sunarak başladı. Büyük bir ilgi ve beğeni ile karşılanan bu modelinden sonra erkek ve kadınlar için tasarladığı, günlük ve iş hayatında rahatlıkla kullanılabilecek, kentli tarzı yansıtan, çeşitli renk ve modellerdeki ayakkabıları ile dünyada birçok takipçi edinen SWIMS, rahatlığı ve şıklığı ile ön plana çıkıyor.

SWIMS’in kaymaz, nefes alan malzemeler ile ürettiği, ekstra esnek olmasına dikkat ettiği tasarımları suya ve darbeye karşı son derece dayanıklı.

SWIMS’in geniş renk seçeneği, yüksek teknoloji, tasarım ve estetiği birarada sunan Loafer ayakkabıları "Penny Loafer", "Lace Loafer" ve "Flat Front Loafer" modelleri ile şıklığı ve rahatlığı ayaklarınıza getiriyor. Her tarza hitap eden Loafer çeşitleri SWIMS’in nefes alan malzemeler ile üretilen, su geçirmez, kaymaz, esnek ve anti bakteriyel olma özellikleri ile ön plana çıkıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER