@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.08.2014

ParkBravo'nun yüzü Berrak Tüzünataç oldu

ParkBravo, 2014-2015 Sonbahar-Kış Koleksiyonunun yüzü olarak güzel oyuncu Berrak Tüzünataç'ı seçti. Markanın geçen yıl başlattığı cesur Akdenizli kadın imajı Berrak Tüzünataç'la devam edecek gibi görünüyor.

ParkBravo geçtiğimiz yıl başlattığı cesur Akdenizli kadın imajını bu yıl sürpriz bir isimle yani Berrak Tüzünataç'la devam ettiriyor. Akdenizli kadın imajı için doğru bir tercih olduğunu düşündüğümüz güzel oyuncu Berrak Tüzünataç, geçtiğimiz günlerde ParkBravo 2014-2015 Sonbahar-Kış Koleksiyonu için kamera karşısına geçti. Koleksiyonun cesur ruhunu yansıtan kampanya fotoğrafları, Özlem Kaya'nın kreatif direktörlüğünde, İstanbul Botanik Bahçesi'nde Ümit Savacı tarafından çekildi.

ParkBravo'nun yüzü Berrak Tüzünataç oldu

Siyah, bordo, camel, haki ve grinin yanı sıra mor, saks mavisi ve gülkurusu gibi sıcak ve cesur renklerin de bulunduğu koleksiyonda tulum, palto, manto ve ceket alternatiflerinin çeşitliliği dikkat çekiyor. Sonbahar-Kış sezonunun trendleri arasında olan deriler ve tüyler koleksiyonda göze çarpan detaylar arasında.

Akdeniz Kışı'nı yeniden tanımlayan ParkBravo'nun 2014-2015 Sonbahar-Kış koleksiyonu; daire formları, kaplamalı kumaşları, deri garnilleri, transparan detayları ve pililerle zenginleştirilmiş tasarımları sayesinde sezonun vazgeçilmezleri arasına girecek gibi görünüyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER