08.10.2013

Penti’nin yeni koleksiyonu ile kış sıcak geçecek

Penti’nin 2013-2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu'nda rahatlık ve şıklık ön planda. Yeni sezonda bakışları üzerinize toplamak için Penti'nin iç giyim ve çorap koleksiyonuna göz atın.

Şıklık ve rahatlığı bir araya getiren Penti’nin 2013-2014 Sonbahar Kış İç Giyim Koleksiyonu mağazalardaki yerini aldı. Son teknolojiler kullanılarak üretilen sütyenler ve sezonun trendlerini belirleyecek olan çorap koleksiyonu, bu sezon da Penti'yi en büyük yardımcımız yapıyor.

Penti’nin yeni koleksiyonu ile kış sıcak geçecek

Tüm vücut ve beden ölçülerine uygun, kadınların beklentileri düşünülerek en ince ayrıntısına kadar tasarlanmış koleksiyonda 'push-up' etkisiyle istenilen göğüs ölçüsüne kavuşturuyor; renk, desen ve model zenginliği ile kadınları feminenlik ve modernlikle buluşturuyor. Dantellilerin ağır bastığı koleksiyon bu sezon şıklığı ve rahatlığı bir arada yaşamak isteyenler için.




Penti 2013-2014 Sonbahar Kış Çorap Koleksiyonu'nda sezon renkleri olan şarap, karadut, kış mavisi, zümrüt yeşili ve vanilya hakim.

Farklı ipliklerle örülen kendinden delikli ajurlu "kış fileleri"ni zarif görünümüyle hem gündüz hem de gece farklı tarzdaki kıyafetler ve ayakkabılarla kullanabilirsiniz. Bilinen fileden daha küçük olan delikleri ve sıcak tutan iplikleri sayesinde kışın da giyilebilen bu çorapların pamuk ve yün iplikleri trende uygun renklerle tasarlanarak, simli ipliklerle dokunnuş. Stil, konfor ve sıcaklılığı bir arada sunan çoraplar romantik ve feminen bir görüntü oluşturuyor.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER